ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2008

πυθιο

Ανοιχτό παραμένει σε τρία σημεία
το παρέβριο ανάχωμα στο Πύθιο και στο Ρήγιο
Ορατός ο κίνδυνος πλημμυρών με τις πρώτες βροχές
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Συλλόγου Πυθίου θεωρεί δικαιολογημένη την ανησυχία των αγροτών της περιοχής μας, που βλέπουν ότι στο παρέβριο ανάχωμα , δεν έγινε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού καμιά εργασία, ούτε τα γνωστά «μπαλώματα» και παραμένει ανοιχτό σε τρία τουλάχιστον σημεία.
Το ανάχωμα αυτό προστατεύει μερικές χιλιάδες στρέμματα καλλιεργήσιμα χωράφια, από τα οποία πολλές οικογένειες έχουν ένα σημαντικό εισόδημα και ο κίνδυνος για νέες πλημμύρες, κυριολεκτικά με τις πρώτες βροχές, είναι ορατός.
Ο Αγροτικός Σύλλογος Πυθίου καλεί τους αρμόδιους να ενημερώσουν γιατί υπάρχει αυτή η καθυστέρηση και να επιταχύνουν τις διαδικασίες για την αποκατάσταση του αναχώματος. Σε διαφορετική περίπτωση είμαστε αποφασισμένοι δυναμικά να διεκδικήσουμε τη λύση των προβλημάτων μας.
Και επειδή τα προβλήματα των αγροτών είναι πολλά, ιδιαίτερα τη φετινή χρονιά, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας καλεί τους αγρότες του χωριού μας να πάρουν δυναμικά μέρος στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνουν η Παναγροτική Συσπείρωση ( ΠΑΣΥ) και η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Έβρου «η ΕΝΟΤΗΤΑ» την ΤΡΙΤΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΗ 2008 και ώρα 10 το πρωί , μπροστά στην Αγροτική Τράπεζα Διδυμοτείχου

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
Πολυσάκης Αντώνης