ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2008

τουρισμος


Με κοινό περίπτερο στο οποίο θα προβάλλονται τα αξιοθέατα και τα τουριστικά πλεονεκτήματα των δύο Νομών, θα συμμετέχουν οι Νομαρχίες Ροδόπης και Έβρου, στην 2η Πανελλήνια Έκθεση Μαθητικού Τουρισμού που θα πραγματοποιηθεί από τις 16 - 19 Οκτωβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα.
Για την οργάνωση της συμμετοχής την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2008, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην Κομοτηνή των αρμόδιων αντινομαρχών Ροδόπης Μουσταφά Ογλού Σιμπέλ, Έβρου Ελένης Τσιαούση και υπηρεσιακών παραγόντων από τις δύο Νομαρχίες.
Στόχος της κοινής συμμετοχής είναι η προσέλκυση μαθητών από σχολεία της χώρας στα πλαίσια περιβαλλοντικών ή άλλων εκπαιδευτικών προγραμμάτων και δράσεων, η φιλοξενία τους και η ξενάγησή τους στα μοναδικά και σπάνια αξιοθέατα των δυο Νομών.
Η έκθεση προσελκύει εκπαιδευτικούς, Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, Προεδρεία Μαθητικών Κοινοτήτων και σχολείων και τελεί υπό την αιγίδα μιας πλειάδας Υπουργείων με κυριότερο αυτό της Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων.