ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008

ξανθη

Παράσταση διαμαρτυρίας στην αστυνομική διεύθυνση Ξάνθης, πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ., με αφορμή τον πρόσφατο ξυλοδαρμό και τραυματισμό του συναδέλφου Σαμή Καραμπουγιούκογλου.
Η αντιπροσωπεία της Ένωσης, αποτελούμενη από τους Αντώνη Καρανδεινό, Σαμή Καραμπουγιούκογλου, Κυριακή Οικονόμου και Ιωάννη Σιδηρόπουλο, επέδωσε στον αστυνομικό διευθυντή Παναγιώτη Μητσέλο σχετική ανακοίνωση της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. και εξέφρασε την έντονη διαμαρτυρία της για τη συμπεριφορά των αστυνομικών, ζητώντας να μην επαναληφθούν παρόμοια περιστατικά αστυνομικής αυθαιρεσίας. Επισήμαναν ακόμη ότι η βία κατά των δημοσιογράφων, απ’ όπου κι αν προέρχεται, ουσιαστικά στρέφεται εναντίον της ελευθερίας του Τύπου.
Από την πλευρά του ο κ. Μητσέλος διατύπωσε τη λύπη του και ζήτησε συγγνώμη για το συμβάν, διαβεβαίωσε ότι στόχος της αστυνομίας δεν είναι οι δημοσιογράφοι -ούτε και ο συνάδελφος στη συγκεκριμένη περίπτωση-, ενώ θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια να αποφευχθούν ανάλογα περιστατικά στο μέλλον.