ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2008

δημητρης μουζας για εγνατια

ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΓΝΑΤΙΑ Α.Ε.
ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

Μετά την πρόσφατη προειδοποιητική επιστολή του Δημάρχου Ορεστιάδας κ. Μουζά, προς την ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΕ και το ΥΠΕΧΩΔΕ, σχετικά με την καθυστέρηση που παρατηρήθηκε στην υλοποίηση όσων συναποφασίστηκαν μετά την κινητοποίηση των πολιτών της Ορεστιάδας, η ανταπόκριση ήταν άμεση.
Ο Πρόεδρος της ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΕ κ. Γούλας, επικοινώνησε με το Δήμαρχο Ορεστιάδας και του γνωστοποίησε την πρόθεση της εταιρείας να ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο για την πορεία της υπόθεσης.
Ο κύριος Μουζάς επέμεινε ότι αυτό πρέπει να γίνει άμεσα, διότι ήδη υπάρχει καθυστέρηση και η υπομονή των Ορεστιαδιτών εξαντλείται.
Κατόπιν τούτου, η Διευθύντρια Μελετών της ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΕ, κυρία Σαρίδου, θα παραστεί στην προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου, προκειμένου να ενημερώσει το Σώμα.
Ο Δήμαρχος κύριος Μουζάς, καλεί όσους πολίτες το επιθυμούν, να παραστούν στη συνεδρίαση, διότι το θέμα είναι πολύ σοβαρό και πρέπει όλοι να είναι εγκαίρως ενημερωμένοι για τις προθέσεις της εταιρείας, ώστε να μην επαναληφθούν λάθη και παραλείψεις του παρελθόντος, όταν η ΕΓΝΑΤΙΑ σχεδίαζε, αποφάσιζε και εκτελούσε, χωρίς καμία αντίδραση από το Δήμο Ορεστιάδας.