ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008

φερες

Πρόταση του Νικολάου Γκότση επικεφαλή της αντιπολίτευσης του Δήμου Φερών για την στήριξη των ασθενέστερων πολιτών του Δήμου κατά την ψήφιση του προϋπολογισμού του Δήμου για το έτος 2009.
Σε μια δύσκολή οικονομική συγκυρία που η διεθνή οικονομική κρίση φέρνει σε δύσκολή οικονομική θέση μεγάλες πληθυσμιακές ομάδες του Δήμου μας .
Σε μια περίοδο που η αγρότες μας δοκιμάζονται καθώς η τιμές των παραγόμενων προϊόντων κυμαίνονται σε πολύ χαμηλές τιμές.
Η εν δυνάμει απολυόμενοι της Αλλαντοβιομηχανίας Θράκη περνούν τον δικό τους Γολγοθά.
Προτείνουμε μια δέσμη πέντε μέτρων ως Δημοτική παράταξη και καλούμε την Δημοτική Αρχή να αποδεχθεί τα παρακάτω μέτρα που αφορούν ειδικές ομάδες Δημοτών, όπως είναι οι πολύτεκνοι, οι οικονομικά ασθενέστεροι , άτομα με ειδικές ανάγκες και άνεργοι.

1ο Απαλλαγή από τα Δημοτικά τέλη στους κάτοικους Δημότες μας που έχουν εισόδημα κάτω από 6.000 Ευρ

2ο Απαλλαγή από τα Δημοτικά τέλη κατά 50% στις περίπου 167 πολύτεκνες οικογένειες του Δήμου μας.

3ο Απαλλαγή από τα Δημοτικά τέλη κατά 30% στις τρίτεκνες οικογένειες του Δήμου μας..

4ο Πλήρη απαλλαγή από τα Δημοτικά τέλη των ατόμων με ειδικές ανάγκες.

5ο Την έρευνα σε συνεργασία με τα δυο κοινωνικά προγράμματα Κοινωνική Μέριμνα και Βοήθεια στο Σπίτι για την πιθανή ανάγκη δημιουργίας του Κοινωνικού Φαρμακείου.
Ένας από τους πρωταρχικούς ρόλους της τοπική αυτοδιοίκησης είναι και η κοινωνική στήριξη και η προστασία ιδιαίτερα των οικονομικά ασθενέστερων πολιτών του.
Δεν μπορεί σε μια περίοδο που η οικονομική ύφεση και η απώλεια εισοδημάτων βρίσκεται προ των πυλών, ο Δήμος Φερών να μένει αμέτοχος και να μην αναλαμβάνει ως οφείλει, απαραίτητα μέτρα που θα ωφελήσουν νοικοκυριά που δυσκολεύονται να αντεπεξέλθουν ακόμη και στις καθημερινές απαιτήσεις.


ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ