ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2008

ντορα μπακογιαννη

Μήνυμα προς την Τουρκία, ότι θα πρέπει να επιδιώξει βελτίωση των σχέσεων με την Ελλάδα και να κάνει υποχωρήσεις στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό, καθώς το επόμενο έτος θα είναι κρίσιμο για την ενταξιακή της πορεία στην ΕΕ έστειλε σήμερα η Ντόρα Μπακογιάννη. Παράλληλα, έκανε λόγο για «αδιέξοδο» στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο πρακτορείο Reuters, η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε ότι η Τουρκία δεν έχει επιδιώξει να μειώσει τις εντάσεις με την Ελλάδα, παρά τις προσπάθειες της Αθήνας να βελτιώσει τις διμερείς σχέσεις.
Η Ντόρα Μπακογιάννη επισήμανε ότι το επόμενο έτος θα είναι κρίσιμο για την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας προς την Ευρωπαϊκή Ένωση και ότι η Άγκυρα θα πρέπει να κάνει υποχωρήσεις στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων για την επίλυση του Κυπριακού και άλλων διμερών ζητημάτων.
«Ενώ έγινε μια συνειδητή προσπάθεια από ελληνικής πλευράς και ενώ έγινε η επίσκεψη του πρωθυπουργού, του πρώτου πρωθυπουργού που επισκέφτηκε την Αγκυρα, η ανταπόκριση από τουρκικής πλευράς δεν ήταν η ανάλογη» τόνισε και πρόσθεσε: «Εμείς θα εξακολουθήσουμε με τη στρατηγική που έχουμε, της προσπάθειας μείωσης των εντάσεων και επίλυσης προβλημάτων. Αναμένουμε όμως πλέον συγκεκριμένα βήματα και από την τουρκική πλευρά».
Επιπλέον, ερωτηθείσα για το θέμα των διαπραγματεύσεων για την ονομασία της ΠΓΔΜ, η Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε ότι υπάρχει αδιέξοδο.
«Ο Γκρουέφσκι, με όλες τις ενέργειες που κάνει, βαθαίνει ουσιαστικά το δικό του προσωπικό αδιέξοδο στην άσκηση της πολιτικής ως προς τους Ευρωπαίους και την Ελλάδα. Δεν δίνει κανένα δείγμα ειλικρινούς βούλησης επίλυσης του θέματος» τόνισε.
in.gr