ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008

νεα ελληνιδα προξενος στην αδριανουπολη

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Νομάρχη Έβρου κ. Νικόλαο Ζαμπουνίδη πραγματοποίησε χθες η νέα ελληνίδα πρόξενος στην Αδριανούπολη κ. Παρασκευή Τζεβελέκη.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τονίσθηκε η δυνατότητα στήριξης κοινών πρωτοβουλιών με στόχο την ανάπτυξη των εμπορικών, οικονομικών και τουριστικών επαφών των δυο περιοχών.
Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Ζαμπουνίδης δήλωσε:
«Είχα την χαρά σήμερα να συναντηθώ με την πρόξενο της Ελλάδας στην Αδριανούπολη. Είναι νέα γυναίκα με πολύ μεράκι για προσφορά. Συζητήσαμε όλα τα θέματα που μας απασχολούν και συντονιστήκαμε σε μια κοινή κατεύθυνση. Αποφασίσαμε να πάρουμε μια σειρά από πρωτοβουλίες για να δημιουργήσουμε ένα διαφορετικό κλίμα, ακόμη καλύτερο από αυτό που υπάρχει σήμερα στις σχέσεις των όμορων περιοχών, πέρα από αυτές που έχουμε ήδη αναπτύξει μέσα από τις δράσεις του Δικτύου Νομαρχιών, σε θέματα διαχείρισης των νερών και κυρίως πολιτικής προστασίας. Εξετάσαμε με ποιο τρόπο μπορούν να αναπτυχθούν περισσότερο οι οικονομικές κι εμπορικές σχέσεις και να υπάρχουν διευκολύνσεις των Τούρκων για να έρχονται στην Ελλάδα. Έχει μεγάλη σημασία να υπάρχουν διευκολύνσεις προς την κατεύθυνση αυτή, παρά το πρόβλημα με τη συνθήκη Σέγκεν Εξετάσαμε επίσης μια σειρά από πρωτοβουλίες που πρέπει να πάρουμε σε σχέση με τον τουρισμό, με τα εμπορικά επιμελητήρια και η πρόξενος εδώ στέκεται αρωγός να ανοίξει τέτοιους δρόμους, να πάρουμε τέτοιες πρωτοβουλίες για να έχουμε θετικά αποτελέσματα στην ευρύτερη περιοχή.»
Από την πλευρά της η ελληνίδα πρόξενος ευχαρίστησε τον Νομάρχη για την υποδοχή που της επεφύλαξε και τόνισε ότι «Θεωρώ καθήκον μου, να συμβάλλω για την περαιτέρω διευκόλυνση των σχέσεων, την περαιτέρω διευκόλυνση των επαφών μεταξύ των δύο χωρών σε όλα τα επίπεδα και κυρίως στο επίπεδο στο οποίο μπορώ να συνεισφέρω από το δικό μου μετερίζι και εγώ, που είναι βεβαίως το επίπεδο της κοινωνίας των πολιτών, των τοπικών αρχών»