ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008

αστικη συγκοινωνια διδυμοτειχου





Με επιτυχία ξεκίνησε την λειτουργία του εδώ και μια εβδομάδα, η αστική επιβατική γραμμή του Δήμου Διδυμοτείχου.
Σε συνεργασία με το ΚΤΕΛ Ν. Έβρου οι κάτοικοι της περιοχής, εξυπηρετούνται με ένα υπερσύχρονο, αστικού τύπου λεωφορείο το οποίο εκτελεί αρχικά την μια από τις δυο προτεινόμενες διαδρομές περιμετρικά της πόλης.
Το συγκεκριμένο δρομολόγιο περιλαμβάνει 14 στάσεις στις οποίες εντάσσονται η αφετηρία και το τέρμα και θα επαναλαμβάνεται 10 φορές ημερησίως.
Ιδιαίτερα ικανοποιημένος δηλώνει από την εφαρμογή της αστικής γραμμής ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου κ.Χρήστος Τοκαμάνης ο οποίος παρακαλεί το επιβατικό κοινό να στηρίξει την προσπάθεια αυτή που δημιουργήθηκε για τις δικές τους ανάγκες. Η θετική ανταπόκριση τους θα βοηθήσει στην παραμονή της γραμμής, κάτι που σε αντίθετη περίπτωση θα την καταργήσει .Άλλωστε οι ανάγκες για δωρεάν μεταφορά των μαθητών στα φροντιστήριά τους είναι μεγάλες εξυπηρετώντας σε μεγάλο βαθμό τους γονείς τους, αλλά και η χωρίς ιδιαίτερα έξοδα μεταφορά των πολιτών.
Με βάση την χωροταξική εικόνα της πόλης, αλλά και τις ανάγκες της κάθε περιοχής η διαδρομή της αστικής γραμμής έχει ως εξής:
Αφετηρία – ενδιάμεσες στάσεις-τέρμα:
Εφορεία-Δημαρχείο-Γήπεδο-Νοσοκομείο- Σιδηροδρομικός Σταθμός-Β.κόμβος(LIDL)-Εργατικές κατοικίες-(ΙΚΑ-Δικαστήρια)-Στρατιωτικό Μουσείο-διασταύρωση προς Ελληνοχώρι(S/M Δάσκαλος)- Αγ.Μαρίνα-παλαιά Γέφυρα-Μύλοι-Εφορεία.
Οι ώρες των δρομολογίων έχουν ως εξής:
07.30-08.00-08.30-09.30-10.30-11.30-12.30-13.30-16.30-18.30-20.30.
Η τιμή του εισιτηρίου είναι 1,00 ευρώ , των σπουδαστών στα 0,75 λεπτά, ενώ δωρεάν είναι η μεταφορά των μαθητών και των ατόμων με ειδικές ανάγκες.