ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη 17 Ιουνίου 2008

αποψη

Ακολουθεί ακόμα μία άποψη αναγνώστη, για το θέμα που συγκλονίζει όλη τη χώρα.
Όλη η τοπική κοινωνία έχει συγκλονιστεί με τον θάνατο των δύο παιδιών, που έγινε με τόσο μαρτυρικό τρόπο. Από τις 28 Μάιου οι έρευνες όλων ήταν εντατικές αλλά χωρίς αποτέλεσμα.. Ιδιαίτερα από τότε που στο χορό μπήκαν τα μεγάλα αθηναϊκά κανάλια το έργο των αστυνομικών έγινε πολύ δύσκολο.. Πλέον όμως πρέπει να καταλάβουμε ότι ευθύνη δεν έχει η αστυνομία αλλά η πολιτεία και οι ίδιες οι συνθήκες. Απλή ερώτηση: Πώς γίνεται να έχουν 12παιδιά την ώρα που δεν μπορούν να τα μεγαλώσουν; Πού ήταν τα κανάλια όταν ο Αχμέτ και ο Αιχάν κυκλοφορούσαν γυμνά στο δρόμο και ζητιάνευαν; Που είναι τα κανάλια να δείξουν τη συνήθη εικόνα των Μουσουλμάνων παιδιών να κυκλοφορούν με βενζίνη στα χέρια; Τώρα θυμήθηκαν ότι υπάρχουν και αυτοί; Συγχαρητήρια για τον δήμαρχο σας , τον ΚΥΡΙΟ ΜΟΥΖΑ που ήξερε με μοναδικό τρόπο να βάζει στη θέση τους τον Αυτιά και τον Παπαδάκη που πήγαν να τοπαίξουν μάγκες με εμάς τους Εβρίτες! Συγχαρητήρια Δήμαρχε! Ωστόσο και η ευθύνη βαραίνει και τους ίδιους τους Μουσουλμάνους.. Για ποιο λόγο χαραμίζουν άδικα τις επιδοτήσεις που παίρνουν από το κράτος?Για ποιο λόγο κάνουν παιδιά εφόσον δεν μπορούν να τα αναθρέψουν.. Και οι συγκεκριμένοι γονείς με το άσχημο παρελθόν δεν νομίζω ότι είναι άμοιροιευθυνών Αναφορικά με την Αστυνομία , η οποία είναι το εύκολο θύμα σ αυτήν την περίπτωση οι άνθρωποι τα έκαναν όλα.. Ξενύχτησαν , έψαξαν , έφεραν ελικόπτερα ενώ παράλληλα πιέστηκαν πολύ από οργανώσεις και κανάλια.. Σ αυτήν την περίπτωση ας προστατεύσουμε μια φορά την ΕΛληνική Αστυνομία, ιδιαίτερα της περιοχής μας.. Οι άλλοι είναι όλοι τοπικιστές , εμείς γιατί δηλαδή να σκάβουμε τον λάκκο της δικιάς μας αστυνομίας η οποία στο κάτω κάτω έκανε ότι μπορούσε. Δεν φταίει που η μάνα κατέθεσε ψεύτικη μαρτυρία, δεν μπορούσε να φανταστεί ανθρώπου νους ότι θα ήταν κλεισμένα σε ένα ασανσέρ. Είναι ντροπή να τα βάζουμε με αυτούς τους ανθρώπους που ξενύχτησαν προκειμένου να βρουν τα παιδιά.. Ας τα βάλει κάποιος με τον Αυτιά που ήθελε να το παίξει σε εμάς μάγκας, με τον Κακαουνάκη που είπε( Άκουσον άκουσον) ότι δεν δόθηκε βαρύτητα στα τσιγγανόπουλα λόγω καταγωγής. Ο Κακαουνάκης και ο κάθε ΚΑκαουνάκης ας έρθει μια φορά πάνω να δει και μην είναι μάγκας του καναπέ! Οι ευθύνες ανήκουν στην πολιτεία, στα ιδρύματα, στους ίδιους τουςΜουσουλμάνους. Ο Αχμέτ ακι ο Αιχάν έφυγαν, ίσως καλύτερα για αυτούς,πόσοι Αχμέτ και Αιχάν κυκλοφορούν γυμνοί και ξυπόλητοι ζητιανεύοντας;


Γ.Τ. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον φίλο. Για να είμαστε όμως δίκαιοι, κατά την προσωπική μας άποψη, και συναδελφικά αν θέλετε, δεν έχουν όλοι οι δημοσιογράφοι, τοπικών και αθηναϊκών μέσων ευθύνες. Όλοι κάνουμε λάθος εκτιμήσεις και πολλές φορές βλέπουμε μακριά και όχι δίπλα.
Επίσης, πρέπει να αναφέρουμε ότι από το παραπάνω κείμενο αφαιρέσαμε δύο χαρακτηρισμούς, όχι επειδή δεν συμφωνούμε, αλλά επειδή θα δημοσιοποιούνταν, χωρίς ποτέ να απαντηθούν από τους αποδέχτες.