ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2008

διασυνοριακο κτηνιατρικο κεντρο εξωτικων νοσηματων

Ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στον τομέα της πρόληψης και αποτελεσματικής καταπολέμησης των εξωτικών ζωονόσων ( αφθώδης πυρετός, ευλογιά των προβάτων κα.) που εκδηλώνονται στη διασυνοριακή ζώνη Ελλάδας, Βουλγαρίας και Τουρκίας, θα διαδραματίσει το Διασυνοριακό Κτηνιατρικό Κέντρο Εξωτικών Νοσημάτων του νομού Έβρου, τα εγκαίνια του οποίου έγιναν χθες στην Κάτω Οινόη της Νέας Ορεστιάδας από τον Νομάρχη Έβρου κ .Νικόλαο Ζαμπουνίδη. Πρόκειται για ένα πρότυπο ερευνητικό επιστημονικό κέντρο και ένα από τα μεγαλύτερα έργα που έχουν δημιουργηθεί στο νομό Έβρου, η λειτουργία του οποίου εντάσσεται στο πλαίσιο της διασυνοριακής συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί στην περιοχή από τις πρωτοβουλίες της Νομαρχίας Έβρου.
Ο βασικός σκοπός λειτουργίας του Κέντρου είναι η Παρακολούθηση και Μελέτη εμφάνισης και εξάπλωσης των Εξωτικών Νοσημάτων στο Νομό Έβρου, όπως ο Αφθώδης Πυρετός, η Ευλογιά των προβάτων, η Πανώλη των Μηρυκαστικών, ο Καταρροϊκός Πυρετός κλπ.