ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη 10 Ιουνίου 2008

τουρισμος

Η Νομαρχία Έβρου στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης συμμετείχε στην έκθεση τουρισμού «SUMMER HOLIDAYS» η οποία διεξήχθη το χρονικό διάστημα από 29 Μαΐου έως 1 Ιουνίου 2008 στον εκθεσιακό χώρο της «HELEXPO» στην Θεσσαλονίκη, έναν από τους μεγαλύτερους και πλέον σύγχρονους εκθεσιακούς χώρους στην Ελλάδα.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης διανεμήθηκε έντυπο και ηλεκτρονικό διαφημιστικό υλικό που πρόβαλλε τα αξιοθέατα του Ν. Έβρου και της Σαμοθράκης καθώς και τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις των ανωτέρω περιοχών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξε ενδιαφέρον από την πλευρά των επισκεπτών για την περιοχή μας. Ειδικότερα, τόσο στον τομέα του θαλάσσιου τουρισμού όσο και στον τομέα των εναλλακτικών μορφών τουρισμού, η ζήτηση της περιοχής μας ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντική.
Γενική διαπίστωση επίσης ήταν πως η περιοχή προσελκύει ιδιαίτερα την προσοχή των τουριστικών πρακτόρων και τυγχάνει ιδιαίτερης συμπάθειας δασκάλων και καθηγητών λόγω του εκπαιδευτικού ρόλου των δύο εθνικών πάρκων που διαθέτει.
Το Ν.Δ. Έβρου εκπροσώπησε η Αντινομάρχης κα Τσιαούση Ελένη και ένας υπηρεσιακός παράγοντας. Επιπλέον, είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι το περίπτερο της Περιφέρειας βραβεύτηκε ως το πιο ενδιαφέρον από άποψη σκηνικής παρουσίας και φωτογραφικού υλικού.