ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

κανοντας πραξη τις πραξεις αγαπης

Στον Ιερό Ναό Αγίου Μόδεστου στα Αλώνια Σαμοθράκης η περισυλλογή ρούχων και παπουτσιών συνεχίζεται από τον πατέρα Αθανάσιο Σουλτάτο και μάλιστα με γοργούς ρυθμούς, μιας και πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, η μεγάλη γιορτή της Αγάπης απανταχού στον Χριστιανικό κόσμο. Μάλιστα ο δραστήριος Ιερέας άρχισε να μαζεύει και τρόφιμα προκειμένου να τα διαθέσει σε άπορες οικογένειες του νησιού. Με τα παιδιά του Κατηχητικού χώρισε διάφορα ρούχα και τα έκανε πακέτα προκειμένου να τα διαθέσει σε συνανθρώπους μας που τα χρειάζονται. Έτσι τα παιδιά μέσω της "εργασίας" αυτής μάθανε και την αξία της προσφοράς στον συνάνθρωπο που υποφέρει... Το τηλέφωνο επικοινωνίας του νεαρού εφημέριου είναι το: 6973475847 (πατήρ Αθανάσιος Σουλτάτος) και η διεύθυνση: Ιερός Ναός Αγίου Μόδεστου, Αλώνια Σαμοθράκης, Τ.Κ. 68002.
Χριστούγεννα έρχονται και κάποιοι συνάνθρωποί μας περνάνε την "μεγάλη εβδομάδα των Παθών". Ας τους βοηθήσουμε όπως μπορούμε...ΕΝΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΙΤΗΣ
Φωτό: Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΕΡΕΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΚΕΤΑΡΕΙ ΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΑΠΟΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.