ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2009

μητροπολη διδυμοτειχου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. κ. Δαμασκηνός την 26η Δεκεμβρίου, επί τη εορτή της Συνάξεως της Θεοτόκου, λειτούργησε στον Ιερό Ναό Παναγίας Ελευθερωτρίας Διδυμοτείχου, όπου και χειροτόνησε εις Διάκονον τον Ευλαβέστατον κ. Παρασκευά Τουλούμπα, εκ Ν. Ορεστιάδος. Πριν το τέλος της Θ. Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος, απένειμε το οφφίκιο του Πρωτοπρεσβυτέρου σε πέντε πολιούς κληρικούς της Μητροπόλεως, εκφράζοντας με τον τρόπον αυτό την ευαρέσκεια της Τοπικής Εκκλησίας για την πολυετή διακονία τους στο Ιερό Θυσιαστήριο. Οι χειροθε-τηθέντες είναι κατά σειράν οι πατέρες:
Δημήτριος Ρήγας, από εφημέριος Ελαίας.
Ιωάννης Οτέμπερης, από εφημέριος Αμμοβούνου.
Γεώργιος Τσομπανίδης, εφημέριος Καναδά.
Γεώργιος Σιβούδης, εφημέριος Κυριακής.
Χριστόδουλος Παλιούδης, εφημέριος Νέων Ψαθάδων.
Εν συνεχεία ο Σεβασμιώτατος χειροθέτησε εις Αναγνώστην τον κ. Χρήστο Τσιρούδη, μαθητή Β΄ Λυκείου εκ Διδυμοτείχου.
Αμέσως μετά την Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος συνοδευόμενος από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Μητροπόλεως, Πρωτο-πρεσβύτερο π. Κωνσταντίνο Σουργουτζίδην, επισκέφτηκε τα απομακρυ-σμένα και δυσπρόσιτα χωριά Γιαννούλη και Κοτρωνιά όπου ευχήθηκε στους κατοίκους και τους στρατιώτες των παρακείμενων Φυλακίων για τις εορτές προσφέροντας ευλογίες και γλυκίσματα.
Χθες το απόγευμα, 25 Δεκεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος επισκέφτηκε την Ιερά Μονή Παναγίας Πορταϊτίσσης Κορνοφωλέας, Μετόχιον της Ιεράς Μονής Ιβήρων Αγίου Όρους και ευχήθηκε στην εκεί αδελφότητα, ενώ στην συνέχεια μετέβη στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Σουφλίου όπου παρέστη στη Χριστουγεννιάτικη δεξίωση της 50ης Ταξιαρχίας.

Αύριο Κυριακή 27 Δεκεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος θα ιερουργήσει στην έδρα του Δήμου Τριγώνου, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Δικαίων.