ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

αοο

Νικηφόρα έκλεισε το 2009 ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας στην Β Εθνική. Οι «πράσινοι» αποδίδοντας καλό βόλεϊ επικράτησαν εκτός έδρας της Λάρισας με 3-1 και έδειξαν πως βρίσκουν τον δρόμο τους.
Όπως την πρώτη αγωνιστική, έτσι και στην 10η αγωνιστική ο υπηρεσιακός και εκτελών χρέη παίκτη-προπονητή Στέλιος Κεμανετζής, αποδείχθηκε γούρικος, καθώς ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας πέρασε νικηφόρα από τη Λάρισα.
Οι «πράσινοι» του Έβρου επικράτησαν με 3-1 της ΕΑ Λάρισας και έκλεισαν ιδανικά τις υποχρεώσεις τους για το 2009. Ένα 2009 το οποίο δεν θέλει κανείς να θυμάται και όλοι ελπίζουμε πως το 2010 θα είναι πολύ καλύτερο.
Στα αγωνιστικά τώρα ο ΑΟΟ και η ΕΑ Λάρισας ξεκίνησαν αποφασισμένοι το παιχνίδι με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να συμβαδίζουν μέχρι το τέλος. Εκεί οι παίκτες της Εβρίτικης ομάδας ήταν ψυχραιμότερη και με το 25-27 έκανε το 0-1.
Το δεύτερο σετ ήταν απολαυστικό για τους «πράσινους», καθώς με καλές άμυνες, αποτελεσματικέ επιθέσεις και το μπλοκ να δίνει λύσεις, έγινε το 11-25 και το 0-2.
Ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους γηπεδούχους να κάνουν το 25-18 και να μειώσουν σε 2-1.
Κάπου εκεί όμως ο ΑΟΟ σοβαρεύθηκε, μείωσε τα λάθη του και με περισσότερο αυτοσυγκέντρωση κατάφερε να πάρει τη νίκη με το 25-17 και με το 3-1 να ελπίζει σε καλύτερες ημέρες τη νέα χρονιά.
Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ