ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2009

μητροπολη διδυμοτειχου

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ.κ. Δαμασκηνός, Ιερούργησε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Θεοδώρων Ν. Ορεστιάδος. Παρόντες στον Χριστουγεννιάτικο εκκλησιασμό ήταν ο Έπαρχος Β. Έβρου κ. Πολυχρόνης Αντωνιάδης, ο Αντινομάρχης Έβρου κ. Παπαϊωάννου Ιωάννης, ο Δήμαρχος Ν. Ορεστιάδος κ. Δημήτριος Μουζάς, ο Αστυνομικός Δ/ντής Ορεστιάδος κ. Γεώργιος Σαλαμάγκας, Δημοτικοί και Νομαρχιακοί Σύμβουλοι καθώς και πλήθος κόσμου που κατέκλισε το Ναό από πολύ νωρίς το πρωί.
Κατά τη διάρκεια της Θ. Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την εις Πρεσβύτερον χειροτονία του μέχρι τώρα Διακόνου του Ι. Ναού Αγ. Θεοδώρων π. Χρήστου Αγγελίδη, ο οποίος θα τοποθετηθεί εφημέριος στην Ενορία της Πλάτης Τριγώνου.
Ακολούθησε δεξίωση στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού όπου ο Σεβασμιώτατος αντάλλαξε ευχές με τους επισήμους αλλά και τους πιστούς.
Αύριο ο Σεβασμιώτατος θα Ιερουργήσει στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Παναγίας Ελευθερώτριας Διδυμοτείχου και θα τελέσει την εις Διάκονον χειροτονία του κ. Παρασκευά Τουλούμπα από τη Ν. Ορεστιάδα.