ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

κλεφτοντολμαδες

Φαίνεται ότι η οικονομική κρίση… βάρεσε στο μυαλό ορισμένους στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου Κρήτης, αφού αποφάσισαν να την αντιμετωπίσουν κλέβοντας ακόμη και τα πιο απίθανα πράγματα!
Μόνο στο δημοτικό διαμέρισμα Καλεσών στο Γάζι, τα τελευταία τρία χρόνια έχουν γίνει πάνω από 20 κλοπές από διαρρήκτες που ναρκώνουν τα θύματά τους με αναισθητικό σπρέι και κλέβουν ακόμη και οικιακές συσκευές. Οι κάτοικοι είναι απελπισμένοι και ζητούν την ενίσχυση του τοπικού αστυνομικού τμήματος.
Οι διαρρήξεις και οι κλοπές δίνουν και παίρνουν, ωστόσο στόχος των δραστών δεν είναι πάντα τα χρήματα ή τα πολύτιμα αντικείμενα που θα μπορούσαν να πουλήσουν για να εξασφαλίσουν «μεροκάματο»… Στην περιοχή του Κατσαμπά, άγνωστοι έκλεψαν δύο …κότες (!) που είχε στην αυλή του σπιτιού της μια ηλικιωμένη γυναίκα, ενώ από το ακριβώς διπλανό σπίτι έκανε «φτερά» η… μπουγάδα που είχε απλώσει το προηγούμενο βράδυ μια γειτόνισσα της!
Από τα πιο απόμερα σπίτια, εξαφανίζονται μυστηριωδώς γεωργικά εργαλεία, αλλά τρόφιμα, τραπεζομάντιλα (!) ακόμα και παπούτσια! Συχνό φαινόμενο αποτελούν και οι μεμονωμένες κλοπές προβάτων ή κατσικιών, αλλά εκείνη που ξεπέρασε τα όρια ήταν η κλοπή μιας… κατσαρόλας με ντολμαδάκια (!)από το σπίτι μιας γυναίκας σε χωριό της Μεσαράς!
protothema