ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

απολυσεις στον εβρο

Ανησυχητική είναι η κατάσταση τις τελευταίες ημέρες στο χώρο του φαρμάκου, καθώς συνεχίζονται οι ομαδικές απολύσεις ή «οικειοθελείς» αποχωρήσεις και μάλιστα μετά τις εξαγγελίες για τη νέα φαρμακευτική πολιτική.
«Στη Θράκη, σε σύνολο 138 ιατρικών επισκεπτών, έχουν γίνει 3 απολύσεις, ενώ η ψυχολογία των εργαζομένων δεν είναι και η καλύτερη», σχολίασε ο πρόεδρος των Εργαζομένων Ιατρικών Επισκεπτών Θράκης, Γιώργος Μπασιαδάκης.
Σε γραπτή του ανακοίνωση το Εργατικό Κέντρο Εβρου υποστηρίζει ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες προχωρούν καταχρηστικά στις παραπάνω μεθόδους, καθώς δεν αντιμετωπίζουν κανένα οικονομικό πρόβλημα και με το πρόσχημα της διεθνούς οικονομικής κρίσης ή της μείωσης του τζίρου τους, προβαίνουν σε αναίτια μείωση του προσωπικού.
«Η αποσπασματική πολιτική και η συρραφή προτάσεων και ιδεών δεν μπορεί να αποτελέσει πρόγραμμα και στρατηγική για τον εξορθολογισμό των δαπανών, την ανάπτυξη του κλάδου και την προαγωγή της υγείας των πολιτών», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.
Ο.ΟΡΦ.
Εφ. "Ελευθεροτυπία"