ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2009

αθλητικος ομιλος ορεστιαδας

Αφεντικό ο Παναγόπουλος!!!
Έμεινε ο Δήμος Παναγόπουλος στη θέση του εφόρου και αναλαμβάνει εν λευκώ το ανδρικό τμήμα της Ορεστιάδας! Επικράτησε η θέση του με 8 ψήφους υπέρ και 1 λευκό στο διοικητικό συμβούλιο της Πέμπτης!
Ο Δήμος Παναγόπουλος δε θα συνεχίσει να είναι, απλά, επωμισμένος με το ρόλο του εφόρου του τμήματος βόλεϊ της Ορεστιάδας, αλλά το απόλυτο αφεντικό στο συγκεκριμένο συγκρότημα! Αυτό αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας την Πέμπτη και αφού οι 8 απ’ τους 9 παράγοντες του διοικητικού συμβουλίου των «πράσινων» ψήφισαν τη θέση του υπευθύνου της ομάδας. Ο κ. Παπαγόπουλος, ο οποίος είχε αποστείλει Δελτίο Τύπου πριν λίγες μέρες, γνωστοποιώντας την οριστική απόφαση του να πει αντίο στην ομάδα της «καρδιάς» του, χθες έλαβε την απόφαση να συνεχίσει το έργο του με σκοπό να συνδεθεί το όνομα του με την άνοδο της Ορεστιάδας στην Α2 κατηγορία. Άλλωστε, η παραίτηση που είχε υποβάλει ο συγκεκριμένος παράγοντας δεν έγινε ποτέ αποδεχτή από τον πρόεδρου των «ακριτών», Θοδωρή Ιλίου και το ενδεχόμενο της παραμονής του δεν ήταν απίθανο! Ο Δήμος Παναγόπουλος θα αναλάβει, πλέον, εν λευκώ το τμήμα, αδιαφορώντας για τις αντιδράσεις ορισμένων, ενώ θα έχει την απόλυτη στήριξη από τον κ. Ιλίου στο έργο του. Οι παίκτες της Ορεστιάδας προπονήθηκαν την Πέμπτη για τελευταία φορά πριν τις Χριστουγεννιάτικες εορτές και έπειτα έλαβαν άδεια μέχρι το προσεχές Σάββατο. Στο ματς της ομάδας την επόμενη αγωνιστική θα βρίσκεται ξανά ο Στέλιος Κεμανετζής για τελευταία φορά, αφού στα επόμενα τον συγκεκριμένο ρόλο θα αναλάβει ο Τάσος Βλασσακίδης.


http://www.e-smartcom.com