ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

αγωγος πετρελαιου

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ -ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 14/12/2009 ΚΑΙ ΩΡΑ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣΟ ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟ ΑΙΤΗΜΑ 250 ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ή ΟΧΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ.ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 14/12/2009 ΚΑΙ ΩΡΑ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΗΨΗ ΤΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πραγματικά θα ηθελα να ξέρω την σύνθεση των 250? υπογραφών
υπάρχει εστω ενας ανεργος η ελλ.επαγγελματίας μέσα η ειναι οι συνηθης δημ.υπάλληλοι που αντιδρούν βολεμένοι οντας σε βάρος της κοινωνίας, σε κάθε προσπάθεια αναπτυξης? υπάρχει κανείς να με διαψεύσει,ας βγάλει τα επαγγέλματα των υπογραφέντων αν τολμάει.