ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2009

φασολια γιγαντες

Σας γνωρίζουμε ότι η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Φλώρινας, με έδρα την Φλώρινα στην οδό 7ης Νοεμβρίου 37, ΤΚ 53100, υπέβαλε αίτηση τροποποίησης προδιαγραφών, που αφορά την τελική συσκευασία του προϊόντος με την καταχωρημένη ονομασία «ΦΑΣΟΛΙΑ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ ΠΡΕΣΠΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ» ΠΓΕ, στο τμήμα ΠΟΠ-ΠΓΕ και Ιδιότυπων Παραδοσιακών Προϊόντων της Δ/νσης Βιολογικής Γεωργίας του ΥΑΑΤ.
Σύμφωνα με το άρθρο 3 της αρ. 261611/2007 ΚΥΑ, κατά της αίτησης τροποποίησης έχουν δικαίωμα να υποβάλουν ένσταση μέχρι και την 28-04-2009 φυσικά ή νομικά πρόσωπα που έχουν έννομο συμφέρον και είναι εγκατεστημένα στην Ελληνική Περιφέρεια. Οι ενστάσεις συμπληρώνονται σύμφωνα με το υπόδειγμα του Παραρτήματος VII της αρ. 261611/2007 ΚΥΑ (ΦΕΚ 406Β) και κατατίθεται στη Δ/νση Βιολογικής Γεωργίας, Τμήμα ΠΟΠ-ΠΓΕ & και Ιδιότυπων Παραδοσιακών Προϊόντων της Δ/νσης Βιολογικής Γεωργίας του ΥΑΑΤ, Αχαρνών 29, ΤΚ 104 39 Αθήνα , εντός της παραπάνω προθεσμίας.
Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική Δ/νση:
http://www.minagric.gr/greek/3.6.POP.3.html