ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2009

ζαχαρη

Αυξημένο εμφανίζεται φέτος, σε σύγκριση με το 2008, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης (ΕΒΖ) το ενδιαφέρον των παραγωγών του Έβρου να καλλιεργήσουν τεύτλα.
Με βάση τις ίδιες εκτιμήσεις, για φέτος υπολογίζεται ότι στον Έβρο θα καλλιεργηθούν με ζαχαρότευτλα περί τα 50.000 στρέμματα, έναντι 22.000 στρεμμάτων που καλλιεργήθηκαν πέρυσι, λόγω των αυξημένων μπόνους που παρέχει η ΕΒΖ.
Τα μπόνους πάντως αυτά, καθώς και η εν γένει στήριξη της φθίνουσας τευτλοκαλλιέργειας στη χώρα μας, είχαν ως αποτέλεσμα οι ζημιές μετά φόρων και αφαίρεσης των δικαιωμάτων μειοψηφίας της ΕΒΖ για το εξάμηνο Ιουλίου – Δεκεμβρίου 2008 να ανέλθουν, σύμφωνα με τον ισολογισμό που δημοσίευσε, σε 18,31 εκατ. ευρώ, έναντι ζημιών 5,18 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του προηγουμένου έτους.
Στο μεταξύ, η βιομηχανία κάνοντας χρήση του κοινοτικού κανονισμού 952/2006 συμφώνησε να παραχθούν για λογαριασμό της (facon) 57.000 τόνοι ζάχαρης σε Γαλλία και Γερμανία (28.500 τόνοι σε κάθε χώρα).

απε