ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Σάββατο 14 Μαρτίου 2009

ψηφοφορια

Η ψηφοφορία που αφορά την πρόταση για ίδρυση φυλακών στην Ορεστιάδα συνεχίζεται.


Πάρτε θέση, δώστε το στίγμα.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

geitoniko blog exei kai apopseis gia to thema

Λευτέρης Χαμαλίδης είπε...

Το θέμα "Δημιουργία φυλαμκών" πολύ κακώς ήρθε στο Δημοτικό Συμβούλιο, μάλιστα με ιδιαίτερη προχειρότητα και χωρίς προετοιμασία.
Εκτιμώ ότι πριν να έρθει στο Συμβούλιο θα έπρεπε να προηγηθεί μια ευρεία διαβούλευση με επαγγελματικούς, κοινωνικούς, πολιτικούς και συγδικαλιστικούς φορείς του τόπου μας.
Αν μάλιστα κριθεί αναγκαίο, καθώς μια τέτοια προοπτική θα "στιγμάτιζε" την πόλη, θα μπορούσαμε να επιλέξουμε σαν έσχατη λύση τη διαδικασία δημοψηφίσματος η οποία προβλέπεται από τον Δημοτικό Κώδικα.
Είναι επικίνδυνο, για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα να καταγράφονται αβασάνιστα μόνο τα οφέλη που μπορεί να προκύψουν, οικονομικά βασικά. Το κοινωνικό κόστος, οι επιπτώσεις στην πορεία και τη λειτουργία της πόλης πρέπει να καταγραφούν και να εξεταστούν με λεπτομέρια και ψυχραιμία.
Εύχομαι τελικά να επικρατήσει η σύνεση.
Η δική μου θέση είναι αρνητική στην προοπτική δημιουργίας "Σωφρονιστικού Καταστήματος Κράτησης", όπως σήμερα λέγονται.
Η δυστυχία είναι ότι ο Δήμαρχος έφερε εσπευσμένα το θέμα για να αλλάξει την τοπική πολιτική ατζέντα. Να μην ασχολείται κανείς με την πολιτική του ανικανότητά και τα εσωτερικά προβλήματα της παράταξής του που επηρεάζουν τη λειτουργία της πόλης. Δυστυχώς έχει αρχίσει η πόλη να ασχολείται μόνο με αυτό το θέμα, της δημιουργίας των φυλακών. Κρίμα!
Προτείνω πέρα απ' αυτό το ζήτημα να ασχοληθούμε με τα πραγματικά προβλήματα που έχουμε. Αυτά που βιώνουμε στην καθημερινότητά μας. Αναφέρομαι στις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στην περιοχή μας και τι πρωτοβουλίες μπορούμε να πάρουμε ως Τοπική Αυτοδιοίκηση και ως επαγγελματικοί φορείς, για να αμβλύνουμε τις επιπτώσεις της. Είναι κατα την προσωπική μου άποψη ένα θέμα που δεν πρέπει να μας αφήνει αδιάφορους.
Έχω καταθέσει ένα πλαίσιο προτάσεων που μπορείτε να δείτε στο ιστολόγιο μου.

Ανώνυμος είπε...

μουφα μου μυριζει, απωκλειεται να ειναι τοσοι πολλοι που θελουνε φυλακες Δες τι γρΑΦΟΥΝΕ αλλου για να καταλαβεις

Ανώνυμος είπε...

ela na sxoliasei kai kanenas allos.

Olo oi idioi. . .

Ανώνυμος είπε...

Αμαν ρε χαμαλίδη, εγραψες ενα κειμενο που δεν λεει τιποτα (δεν μας λες αν εισαι υπερ η κατα) και το εχεις πλακωσει "επικοληση" σε ολα τα μπλογκ του νομου

Ανώνυμος είπε...

χαμαλιδη πολυ κουραστικα τα κειμενα σου.
λιγα λογια και καλα ρε