ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

αναβουν τα δεντρα

Με ποικιλία εκδηλώσεων αφιερωμένων στα παιδιά, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2008 και ώρα 18.00μμ. στο Διδυμότειχο, η φωταγώγηση του μεγάλου Χριστουγεννιάτικου Δένδρου από τον δήμαρχο κ. Χρ. Τοκαμάνη.
Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται για τρίτη συνεχή χρονιά στο χώρο μπροστά από το Δημαρχείο, σημαίνοντας έτσι την έναρξη της εορταστικής περιόδου στην περιοχή, με τη συμμετοχή πλήθους μικρών και μεγάλων παιδιών.
Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται χριστουγεννιάτικη θεατρική παράσταση με το έργο «Αλμυροί κουραμπιέδες», εργαστήρια που επιμελούνται χαρούμενα ξωτικά και στα οποία θα κατασκευάζονται και θα μοιράζονται στα παιδιά, μαλλί της γριάς, ταρτάκια από λαχταριστή σοκολάτα και έξυπνες χειροτεχνίες από οικολογικό καλαμπόκι.
Τους μικρούς φίλους θα υποδέχονται χαρούμενες μασκώτ, ενώ σε όλους θα μοιράζονται φρεσκοψημένα κάστανα και ξεροψημένες δίπλες!
Σίγουρο είναι πως ο Αϊ –Βασίλης θα έχει το δικό του γνωστό ρόλο στη γιορτή που δεν είναι άλλος από το να μοιράσει πλούσια δώρα σε κάθε παιδάκι που θα βρίσκεται εκεί.
Τη γιορτή θα πλαισιώνουν χορωδίες παιδικές αλλά και ενηλίκων που θα ψάλλουν χριστουγεννιάτικες μελωδίες.
Ανάλογη εμφάνιση θα κάνει και η φιλαρμονική του Δήμου Διδυμοτείχου.
Ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου Χρήστος Τοκαμάνης, σας καλεί να παραβρεθείτε όλοι.