ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

τουρισμος







Με αφορμή την καινούργια αεροπορική γραμμή Ηράκλειο – Αλεξ/πολη που ξεκίνησε από την SKY EXPRESS στα τέλη Οκτωβρίου,
η «Προβολή του τουριστικού προφίλ του Ν. Έβρου», ήταν το θέμα της εκδήλωσης που διοργάνωσε το Τμήμα Τουριστικής Ανάπτυξης της Νομαρχίας Έβρου, στο Ηράκλειο της Κρήτης στις 7 Δεκεμβρίου 2008 και ώρα 19:00 μ.μ. στο ξενοδοχείο AQUILA ATLANTIS.
Την εκδήλωση άνοιξε ο Σύλλογος Θρακιωτών με το Θρακιώτικο τραγούδι «Φίλοι μ καλωσορίσατε», και αμέσως μετά ο Νομάρχης Έβρου κ. Νικόλαος Ζαμπουνίδης, που ήταν και ο κύριος ομιλητής, καλωσόρισε τους καλεσμένους.
Ο κ. Ζαμπουνίδης, αναφέρθηκε στις προοπτικές ανάπτυξης του Τουρισμού στο Νομό Έβρου καθώς και στα θέματα που κάνουν τον Νομό να βρίσκεται πανελλαδικά στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος.
Στην συνέχεια τον λόγο πήρε η Νομάρχης του Νομού Ηρακλείου κα. Βαγγελιώ Σχοιναράκη, η οποία από την πρώτη στιγμή σε συνεργασία με το Γραφείο Τύπου της Νομαρχίας της βοήθησε στην οργάνωση και στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης, χαιρέτησε τους παρευρισκόμενους μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για το Νομό μας καθώς και για τις προοπτικές συνεργασίας που θα μπορούμε να έχουμε στο μέλλον .
Κατόπιν η Αντινομάρχης Έβρου κα. Τσιαούση Ελένη στον λόγο της παρουσίασε αναλυτικά και με εξαιρετικό ενδιαφέρον το τουριστικό προφίλ του Νομού σε μορφή Power Point, και στην συνέχεια οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν DVD με το διαφημιστικό σποτ του Νομού .
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πολιτικοί όπως, Βουλευτές της Κρήτης, Δήμαρχοι και Αντιδήμαρχοι από τους υπόλοιπους Κρητικούς Νομούς, εκπρόσωποι των Φορέων, ο ιδιοκτήτης της SKY EXPRESS κ. Τσαγκαράκης, το προεδρείο και μέλη του Συλλόγου Θρακιωτών, ο Αντιδήμαρχος Αλεξ/πολης κ. Νικόλαος Γρηγοριάδης, η Νομαρχιακή Σύμβουλος κα. Μαυρίδου Ουρανία, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Θράκης κ. Παλακίδης Απόστολος και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τουριστικών Πρακτόρων κ. Κουρτίδης Ζήσης οι οποίοι και εκφώνησαν χαιρετισμό, καθώς και πολλοί δημοσιογράφοι από εφημερίδες και τηλεοπτικούς σταθμούς, όπως και τουριστικοί και ταξιδιωτικοί πράκτορες από γραφεία όλης της Κρήτης.
Μετά το πέρας της εκδήλωσης οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν παραδοσιακά εβρίτικα φαγητά τα οποία ετοιμάστηκαν από τις γυναίκες του Γυναικείου Συνεταιρισμού Αισύμης και συνοδεύονταν από τοπικά κρασιά.
Τέλος σε όλους τους παρευρισκόμενους μοιράστηκαν αναμνηστικά δώρα, έντυπο και ηλεκτρονικό διαφημιστικό υλικό του Νομού.