ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009

τελειοφητοι αποφητοι επαλ

Από την Δ/νση Δ.Ε. Έβρου ανακοινώνεται ότι: Ως προθεσμία υποβολής των Αιτήσεων –Μηχανογραφικών Δελτίων των μαθητών της τελευταίας τάξης των ΕΠΑΛ, των κατόχων πτυχίου Β΄ κύκλου Τ.Ε.Ε., των πτυχιούχων τμημάτων ειδικότητας των πρώην ΤΕΛ και Ναυτικών Λυκείων, για συμμετοχή στις ειδικές εισαγωγικές εξετάσεις και στην διαδικασία επιλογής για εισαγωγή στα τμήματα και στις σχολές ΑΤΕΙ και ΑΣΠΑΙΤΕ, στις Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπ/σης ΑΣΤΕ, Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών, Σχολές Αστυφυλάκων και τις σχολές των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού ΑΕΝ, ορίζεται το χρονικό διάστημα από 9 Μαρτίου έως και 20 Μαρτίου 2009
Επισημαίνεται ότι:
1. Η προθεσμία υποβολής των μηχανογραφικών δελτίων είναι αυστηρά αποκλειστική και δεν επιτρέπεται για κανέναν λόγο η υποβολή μηχανογραφικού δελτίου μετά την προθεσμία αυτή.
2. Μετά την υποβολή του μηχανογραφικού δελτίου δεν επιτρέπεται καμιά μεταβολή του, διόρθωση ή συμπλήρωσή του
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να λαμβάνουν τα Μηχανογραφικά Δελτία από τη ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.ypepth.gr/ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ/ΤΕΕ/ΕΝΤΥΠΑ και http://www.ypepth.gr /ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ/ΕΠΑΛ/ΕΝΤΥΠΑ ή από τα σχολεία αποφοίτησης τους και θα τα υποβάλουν κατά τις ώρες 09:00 έως και 13:00 στα γραφεία Δ/νσης Δ.Ε. Ν. Έβρου (Δήμητρας 19 Αλεξανδρούπολη Τηλ.25510-88295).
Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν μαζί τους:
1. Μηχανογραφικό Δελτίο συμπληρωμένο.
2. Δελτίο Αστυνομικής ταυτότητας ή Διαβατήριο.
3. α. Επικυρωμένο αντίγραφο του πτυχίου (ΤΕΕ Β΄ Κύκλου / ΤΕΛ)
αν είναι απόφοιτος/η ή
β. Βεβαίωση του ΕΠΑΛ που φοιτά, από την οποία να προκύπτει ότι είναι μαθητής/τρια Γ’ Τάξης Α’ ΟΜΑΔΑΣ ΕΠΑΛ.
Οι μαθητές των ΕΠΑΛ Ν. Έβρου θα υποβάλουν τα μηχανογραφικά τους, σε μέρες και ώρες σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα κοινοποιηθεί στα σχολεία τους.
Για περισσότερες πληροφορίες στη ηλεκτρονική διεύθυνση http://dide.evr.sch.gr/