ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Κυριακή 8 Μαρτίου 2009

υγεια

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Έβρου σε συνεργασία με το Γραφείο Ταξιδιωτικής Ιατρικής του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ, διοργανώνει Ημερίδα με θέμα «Συνεχιζόμενη εκπαίδευση Επαγγελματιών Υγείας στην Ταξιδιωτική Ιατρική».

Η Ημερίδα διοργανώνεται τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009, στο Ξενοδοχείο EGNATIA GRAND HOTEL, το οποίο βρίσκεται στο πάρκο Εγνατία και ώρα 9 π.μ.

Στη συνάντηση προσκαλούνται:
Επαγγελματίες Υγείας των Διευθύνσεων Υγείας των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Αλεξ/πολης, Ροδόπης, Ξάνθης, Δράμας, Καβάλας, Σερρών.
Επαγγελματίες Υγείας των Κέντρων Υγείας των Νομών Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης, Δράμας, Καβάλας, Σερρών.
Επαγγελματίες Υγείας των νοσοκομείων των Νομών Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης, Δράμας, Καβάλας, Σερρών.
Ιατρικοί Σύλλογοι των Νομών Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης, Δράμας, Καβάλας, Σερρών.

Προτεραιότητα έχουν αυτοί που ασχολούνται με θέματα ταξιδιωτικής ιατρικής.

Στόχος της ημερίδας είναι η ενημέρωση των Επαγγελματιών Υγείας πρωτοβάθμιας φροντίδας και άλλων που ασχολούνται με θέματα Ταξιδιωτικής Ιατρικής, με έμφαση στον εμβολιασμό και τη χορήγηση προφύλαξης. Πιστεύουμε ότι η συγκεκριμένη ημερίδα αποτελεί μία ευκαιρία για την έναρξη της συστηματικής πλαισίωσης και υποστήριξης των Διευθύνσεων Υγείας των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων και γενικότερα όλων των Επαγγελματιών Υγείας της Περιφέρειάς μας σε θέματα ταξιδιωτικής ιατρικής. Η ημερίδα εντάσσεται στα πλαίσια των Εκπαιδευτικών ημερίδων που έχει μέχρι στιγμής διοργανώσει το Γραφείο Ταξιδιωτικής Ιατρικής του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. σε όλες τις περιφέρειες της Ελλάδας.