ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

ελληνισμος

Έκθεση Ομογενειακού Τύπου στη Θεσσαλονίκη


Η Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης του Υπουργείου Εσωτερικών διοργανώνουν, από κοινού με το Δήμο Θεσσαλονίκης, το Συμβούλιο Αποδήμου Ελληνισμού και το Αριστοτέλειο Ίδρυμα της Κύπρου έκθεση Ομογενειακού Τύπου, στη Θεσσαλονίκη.
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν στις 14 Μαρτίου και ώρα 19.30 στο Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης (Γρηγορίου Λαμπράκη και Κλεάνθους)

Στην έκθεση θα παρουσιαστούν περισσότερα από 350 ομογενειακά έντυπα (εφημερίδες, περιοδικά) από το 1900 έως σήμερα καθώς και 250 πρωτοσέλιδα από τον κυπριακό Τύπο, στα οποία αποτυπώνεται η συμβολή του στα γεγονότα των χρονικών περιόδων 1912, 1922, 1940-1945.
Παράλληλα, οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν σε ψηφιακή μορφή για την ιστορία του ομογενειακού Τύπου, καθώς και για τις δραστηριότητες του Αποδήμου Ελληνισμού διαφόρων χρονικών περιόδων.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα ΜΜΕ κ. Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, καθώς επίσης, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κ. Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, ο Πρόεδρος του Αριστοτελείου Ιδρύματος κ. Μιχάλης Λυμπερόπουλος και ο Πρόεδρος του ΣΑΕ, κ. Στέφανος Ταμβάκης.

Την ημέρα των εγκαινίων θα απονεμηθούν τιμητικές πλακέτες σε ομογενείς δημοσιογράφους.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την 6η Απριλίου 2009 (Είσοδος ελεύθερη)