ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009

φερες καρναβαλι














Ολοκληρώθηκαν την Καθαρή Δευτέρα οι καρναβαλικές εκδηλώσεις στον Δήμο Φερών με την συμμετοχή αρμάτων , πεζοπόρων τμημάτων και καρναβαλιστών που εφέτος ξεπέρασαν τους 700 .Η πόλη ολόκληρη , μια αγκαλιά γεμάτη χαμόγελα , σε μια πανδαισία χρωμάτων και ήχων υποδέχτηκε τους περίπου 6.000 επισκέπτες της που την επέλεξαν για να διασκεδάσουν μαζί της ,αφήνοντας στην άκρη την καθημερινότητα .Στολές ευρηματικές ,άρματα βγαλμένα από τον κόσμο των παραμυθιών ,φαντασία και πολύ διάθεση τα βασικά χαρακτηριστικά της φετινής διοργάνωσης .
Η δυναμική του καρναβαλιού των Φερών είναι κάθε χρόνο πιο ενισχυμένη & πιο υπολογίσιμη .Εδώ και 20 χρόνια πολλοί και αξιόλογοι άνθρωποι με αγάπη για τον τόπο αυτό δούλεψαν για το καρναβάλι των Φερών κι έτσι σήμερα μπορούμε να μιλάμε για ένα θεσμό στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής μας .
Η ολοκλήρωση της παρέλασης έγινε με το «κρέμασμα του καμηλιέρη» στην πλατεία Δημαρχείου ενώ ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι με άφθονα νηστίσιμα και φασολάδα για όλους .
Ιδιαίτερα ικανοποιημένος για τις επιτυχημένες εκδηλώσεις της Αποκριάς ο πρόεδρος της Πολιτιστικής Επιχείρησης Φερών κ.Κανδύλης Νίκος ,ευχαρίστησε θερμά τους διοργανωτές καρναβαλιστές ,τους δημότες ,τους επισκέπτες και όλους τους φορείς που στάθηκαν πλάι σ αυτό το θεσμό και την εξέλιξή του . «Πρόκειται για ένα θεσμό με πολιτιστικό , κοινωνικό & οικονομικό ρόλο και διάσταση, ένα μοχλό στήριξης της τοπικής μας αγοράς και οικονομίας» κατέληξε ο κ. Κανδύλης .