ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2008

εδω δεν ειναι ελλαδα δυστυχως

Εκλεισε οριστικά ένα από τα πλέον σημαντικά κεφάλαια του συνεταιριστικού κινήματος στη Θράκη, καθώς και τυπικά πλέον μπήκε «λουκέτο» στη ΣΕΒΑΘ Ξάνθης, στη διάρκεια της πρόσφατης γενικής συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας, με μοναδικό θέμα την έγκριση απόφασης εκκαθάρισης της επιχείρησης μεταποίησης ντομάτας, ώστε να προχωρήσει διαδικαστικά η διάλυσή της.
Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της συνέλευσης, Γιάννης Ράπτης, ορίστηκε τιμής ένεκεν καθώς ήταν πρόεδρος της ΣΕΒΑΘ για τα έτη 2004 - 2008, «ανέλαβε μια υπερχρεωμένη επιχείρηση με απλήρωτους εργαζόμενους για οκτώ μήνες και πολλά άλλα προβλήματα και έγιναν κάποιες τομές ώστε να μπορέσει να δουλέψει το εργοστάσιο».
Απέδωσε την αποτυχία να επιζήσει η επιχείρηση στη διεθνή συγκυρία με τον τοματοπολτό και στο γεγονός ότι η ΣΕΒΑΘ «παρά τις ενέσεις των 20 εκατ. ευρώ από την ΑΤΕ δεν μπόρεσε τελικά να ορθοποδήσει, καθώς είχαμε κόστος παραγωγής 700 ευρώ τον τόνο και είμαστε αναγκασμένοι, λόγω του ανταγωνισμού, να πουλήσουμε 350 ευρώ».

Ναυτεμπορική