ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

νομαρχια εβρου

Σε ένδειξη πένθους και διαμαρτυρίας για τον τραγικό θάνατο του 15χρονου μαθητή οι υπηρεσίες της Νομαρχίας Έβρου με απόφαση του Νομάρχη κ. Νικόλαου Ζαμπουνίδη θα κλείσουν σήμερα Τρίτη από τις 12 το μεσημέρι έως και τη λήξη του ωραρίου.
Η ‘Ένωση Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδας με σχετική επιστολή της προτείνει στα μέλη της το κλείσιμο των Νομαρχιών το χρονικό αυτό διάστημα, ενώ ανέβαλε και τη διεξαγωγή του 13ου Τακτικού Συνεδρίου τους που επρόκειτο να διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη στις 11 και 12 Δεκεμβρίου
«Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τη συμπαράσταση μας, την οδύνη μας και τα πλέον θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του νέου παιδιού. Συμμετέχοντας στο πανελλαδικό πένθος και αποτίοντας ελάχιστο φόρο τιμής προς τον δολοφονημένο μαθητή, όλες οι υπηρεσίες της Νομαρχίας μετά το μεσημέρι θα παραμείνουν κλειστές» δήλωσε ο κ. Ζαμπουνίδης και πρόσθεσε
«Η δολοφονία του άτυχου μαθητή ήταν η αφορμή για να εκδηλωθεί η αγανάκτηση του κόσμου μπροστά στην κοινωνική αναλγησία της κυβέρνησης που όλα αυτά τα χρόνια δεν τόλμησε να κάνει καμία ουσιαστική παρέμβαση.
Χρειάζονται να παρθούν άμεσα και γενναία μέτρα, να γίνουν μεγάλες τομές που να δείχνουν μια άλλη κατεύθυνση στην κοινωνία που αγωνιά, που θέλει να διεκδικήσει ένα καλύτερο κόσμο, που θέλει να τη σέβονται. Σε όλους τους τομείς, στην υγεία, στην παιδεία, στην εργασία, στον αγροτικό και εμπορικό κόσμο, στους νέους υπάρχει ανασφάλεια που γίνεται αγανάκτηση και οργή από την όξυνση αυτών των προβλημάτων»