ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

κνε

Οι φανεροί και «κρυφοί» μηχανισμοί καταστολής να πέσουν στο κενό
Χαιρετίζουμε τους νέους και νέες, εργαζόμενους, φοιτητές, μαθητές που συμμετείχαν και διαδήλωσαν στο μεγάλο σε όγκο και μαχητικότητα συλλαλητήριο σήμερα, δηλώνοντας την οργή τους για την εν ψυχρώ δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου και την ένταση της κρατικής καταστολής.
Καταγγέλλουμε στον ελληνικό λαό και τη νεολαία το οργανωμένο σχέδιο τρομοκράτησης, δημιουργίας εικόνων χάους, εμπρησμών, καταστροφών που δεν έχουν καμία σχέση με τα αυθόρμητα ξεσπάσματα οργής των νέων ανθρώπων. Είναι μηχανισμός καλά εκπαιδευμένος, πολύ γνωστός στις κρατικές υπηρεσίες και στα κόμματα της πλουτοκρατίας.
Καλούμε να πάρουν σαφή θέση καταδίκης απέναντι σε αυτό το μηχανισμό όλες οι πολιτικές νεολαίες. Αυτό το μηχανισμό που στόχο έχει να παρθούν νέα μέτρα καταστολής απέναντι στο εργατικό-λαϊκό κίνημα. Αυτοί που χαϊδεύουν προβοκατόρικες δυνάμεις και ψαρεύουν σε βρώμικα νερά συμβάλλουν αντικειμενικά στο χτύπημα των αγώνων της νεολαίας, του λαϊκού κινήματος.
Μόνη απάντηση ο λαός και η νεολαία να μην σκύψουν το κεφάλι. Τώρα, όσο ποτέ χρειάζεται απάντηση από κίνημα οργανωμένο, περιφρουρημένο, κίνημα πολιτικοποιημένο ενάντια στην εξουσία των μονοπωλίων και του ιμπεριαλισμού.
9-12-2008