ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2008

ορεσταρα

Το «μάρμαρο» του άσχημου φετινού ξεκινήματος φαίνεται πως πλήρωσε ο Μπάμπης Σταματόπουλος, ο οποίος έπειτα απο απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου των «πρασίνων» αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας. Τα αρνητικά αποτελέσματα και η προτελευταία θέση στον βαθμολογικό πίνακα οδήγησαν την διοίκηση των «πρασίνων» να προχωρήσει στην αλλαγή προπονητή. Ο Μπάμπης Σταματόπουλος ειδοποιήθηκε (προ) εχθές το βράδυ από την διοίκηση για το τέλος της συνεργασίας τους και την αντικατάστασή του από τον Νικολάϊ Ζελιάσκοφ, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν προπονητής στις Ακαδημίες της ομάδας. Βοηθός του Νικολάϊ Ζελιάσκοφ παρέμεινε ο Γιώργος Σταυρόπουλος, ο οποίος ήταν και συνεργάτης του Σταματόπουλου. Ελπίδα και ευχή όλων είναι η ομάδα να βρει εκ νέου τον δρόμο της, να ανακάμψει και να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα πετυχαίνοντας τον στόχο της.

ΥΓ. Παράλληλα όμως θα πρέπει να δοθούν πολλά ευχαριστώ στον Μπάμπη Σταματόπουλο για την μέχρι τώρα παρουσία του στην ομάδα και να αναγνωριστεί η μεγάλη του συμβολή-ιδίως- στην περσινή χρονιά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή ο οποίος μετά τον υποβιβασμό στην Α2, κόντρα στη κοινή λογική, έμεινε στην ομάδα (όπως και οι Γραμματικόπουλος, Κεμανετζής και Νταντής) και πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις παρά τα τεράστια προβλήματα (οικονομικά και διοικητικά) που αντιμετώπισε. Που έστησε μια ομάδα από το μηδέν και που έφθασε να διεκδικεί την επιστροφή της στην Α1 μέχρι το τελευταίο αγώνα.

ΥΓ. Οι αλλαγές προπονητών συνήθως φέρνουν αλλαγές στο αγωνιστικό κομμάτι και θετικά αποτελέσματα. Ωστόσο είναι άδικο και επικίνδυνο να πληρώνουν το «μάρμαρο» για ατυχίες και τραυματισμούς που σε μεγάλο βαθμό φέρνουν την ομάδα πίσω. - Κανένας Σταματόπουλος (και κάθε Σταματόπουλος) ΔΕΝ ευθύνεται για τον τραυματισμό του Νταντή στην Αμαλιάδα- Κανένας Σταματόπουλος (και κάθε Σταματόπουλος) ΔΕΝ ευθύνεται για την αρθροσκόπηση του Καρδαμανίδη- Κανένας Σταματόπουλος (και κάθε Σταματόπουλος) ΔΕΝ ευθύνεται για τον τραυματισμό του Γραμματικόπουλου- Κανένας Σταματόπουλος (και κάθε Σταματόπουλος) ΔΕΝ ευθύνεται για τις συχνές απουσίες στρατευμένων ή διεθνών παικτών και τις λειψές προπονήσεις.

orestiadavolley.blogspot.com

Γ.Τ. 'Όταν λέγαμε για αλλαγές δεν εννοούσαμε προπονητή. Ξέρει ο μεγάλος τονίζαμε.