ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

αστυνομικο δελτιο (αλεξανδρουπολης)

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ (1) ΗΜΕΔΑΠΟΥ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ
Συνελήφθη την 03.20΄ ώρα της 20-12-2010 στην Αλεξ/πολη, από αστυνομικούς της Υ.Α.Αλεξ/πολης, ένας (1) 49χρονος ημεδαπός για παράβαση του άρθρου 336 Π.Κ. (Βιασμός).
Συγκεκριμένα την 01.20΄ ώρα της 20-12-2010, προσήλθε στην Υ.Α.Αλεξ/πολης, 26χρονη αλλοδαπή υπήκοος και υπέβαλε έγκληση κατά του ανωτέρω δράστη για παράβαση του άρθρου 336 Π.Κ. (Βιασμός), πράξη η οποία έλαβε χώρα την 19-12-2010 και ώρα 18.40΄ στην ενταύθα οικία του ανωτέρω.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξ/πολης.
Την προανάκριση ενεργεί η Υποδ/νση Ασφαλείας Αλεξ/πολης.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ (1) ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΟΚΤΩ (8) ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Συνελήφθησαν την 19-12-2010 και ώρα 19.40΄στην περιοχή της Γεμιστής Έβρου, από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών, σε συνεργασία με αξιωματικούς του FRONTEX, ένας (1) αλλοδαπός διακινητής για μεταφορά στο εσωτερικό της Χώρας οκτώ (8) λαθρομεταναστών.
Συγκεκριμένα, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών που περιήλθαν στην ανωτέρω Υπηρεσία ότι, κύκλωμα διακίνησης λαθρομεταναστών προωθεί υπηκόους κυρίως Γεωργίας, από την Τουρκία στην Ελλάδα, εντοπίσθηκε ομάδα δέκα (10) περίπου ατόμων επί του Τουρκικού εδάφους, πλησίον του ποταμού Έβρου, έναντι της αγροτικής περιοχής Γεμιστής Έβρου, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας σε συνεργασία με αξιωματικούς του FRONTEX . Η ανωτέρω ομάδα διήλθε με πλαστική βάρκα στο ελληνικό έδαφος και ακολούθως κινήθηκε πεζή, καταλήγοντας μετά από δίωρη περίπου πεζοπορία εντός στρατιωτικού πολυβολείου. Ο ανωτέρω διακινητής αποσπάστηκε από την υπόλοιπη ομάδα και αφού ερεύνησε – κατόπτευσε την γύρω περιοχή, επέστρεψε στο σημείο απόκρυψης των λαθρομεταναστών, παρέλαβε δύο (2) εξ αυτούς και τους οδήγησε στην είσοδο του χωριού Γεμιστής, υποδεικνύοντάς τους το δρομολόγιο για το σημείο παραλαβής τους από το ΚΤΕΛ Έβρου. Στη συνέχεια προσπάθησε να επιστρέψει προς το πολυβολείο, όπου βρισκόταν οι υπόλοιποι λαθρομετανάστες, οπότε και συνελήφθη μετά από ολιγόλεπτη πεζή καταδίωξη. Οι λαθρομετανάστες που βρίσκονταν στο πολυβολείο συνελήφθησαν, το ίδιο και οι δύο που ανέμεναν στη στάση του λεωφορείου.
Κατασχέθηκαν η ανωτέρω πλαστική βάρκα και ένα (1) κινητό τηλέφωνο.
Οι συλληφθέντες, 1 διακινητής και 8 λαθρομετανάστες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ (1) ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΠΛΑΣΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ
Συνελήφθη την 19.00΄ ώρα της 19-12-2010, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων, ένας (1) αλλοδαπός, για κατοχή και χρήση πλαστών εγγράφων.
Ειδικότερα, την 15.30΄ ώρα της 19-12-2010, 44χρονος αλλοδαπός, οδηγός Ι.Χ.Ε. αυτ/του , ιδιοκτησίας του, μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσει έξοδο από τη Χώρα. Κατά τον αστυνομικό έλεγχο κατείχε και επέδειξε: α) άδεια διαμονής Βελγικών Αρχών, β) άδεια ικανότητας οδήγησης Βελγικών Αρχών και γ) άδεια κυκλοφορίας Γαλλικών Αρχών. Στη συνέχεια από την μακροσκοπική εξέταση, που πραγματοποιήθηκε από Αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας και Αξιωματούχους του FRONTEX, διαπιστώθηκε ότι, τα (α) και (β) έγγραφα τυγχάνουν εξ΄υπαρχής πλαστά.
Κατασχέθηκαν τα προαναφερόμενα έγγραφα.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξ/πολης.
Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κήπων.