ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

αστυνομικο δελτιο (αλεξανδρουπολης)

ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΕΣΣΑΡΩΝ (4) ΔΙΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΕΞΙ (16) ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
Συνελήφθησαν την 15-12-2010 και ώρα 22.00΄στην περιοχή των Κήπων Έβρου, από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών, σε συνεργασία με αξιωματικούς του FRONTEX, τέσσερις (4) αλλοδαποί διακινητές για μεταφορά στο εσωτερικό της Χώρας δέκα έξι (16) λαθρομεταναστών.
Συγκεκριμένα, βραδινές ώρες της 15-12-2010, Αστυνομικοί της ειδικής ομάδας δίωξης λαθρομεταναστών της ανωτέρω Υπηρεσίας, σε συνεργασία με αξιωματικούς του FRONTEX, εντόπισαν στην περιοχή Γεμιστής, ομάδα περίπου είκοσι (20) λαθρομεταναστών. Τέθηκε υπό διακριτική παρακολούθηση και λίγη ώρα αργότερα, τρία (3) άτομα (διακινητές – καθοδηγητές) από την ομάδα, μετέβησαν σε διπλανό λόφο, απ’ όπου ήταν δυνατή η κατόπτευση της ευρύτερης περιοχής. Μετά από λίγα λεπτά, επέστρεψαν και παρέλαβαν τρία (3) μέλη από την ομάδα των λαθρομεταναστών, τους οποίους επιβίβασαν σε Ι.Χ.Ε.αυτ/το, που αφίχθηκε. Το όχημα ακολουθήθηκε και σε δοθέν σήμα στάσης, ο οδηγός του στάθμευσε το αυτ/το και συνελήφθη ο ίδιος και οι επιβαίνοντες λαθρομετανάστες. Εν συνεχεία, συνελήφθησαν και οι υπόλοιποι λαθρομετανάστες, οι οποίοι ανέμεναν στο προαναφερόμενο σημείο, ενώ οι τρεις (3) διακινητές, αντιλαμβανόμενοι την παρουσία των Αστυνομικών τράπηκαν σε φυγή, όμως δεν κατάφεραν να διαφύγουν και συνελήφθησαν.
Κατασχέθηκαν το ανωτέρω όχημα και τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα .
Οι συλληφθέντες, 4 διακινητές και 16 λαθρομετανάστες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.