ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

σουφλι και υποψηφιοι

Και ενώ η κοινή επιτροπή αγώνα των Δήμων Τυχερού και Φερών συνεχίζουν μαχητικά και με νέες επιστολές προς του Βουλευτές του νομού και τους προτρέπουν σχεδόν προστακτικά να καταψηφίσουν τον " Καλλικράτη ", πληροφορίες ..θέλουν τον Δήμαρχο Τυχερού κύριο Δημούτση να τα έχει βρει και συμφωνήσει για κοινό ψηφοδέλτιο με τη Δήμαρχο Σουφλίου κυρία Κακαλή .
Γεγονός είναι ότι μέχρι σήμερα η κυρία Κακαλή δεν τοποθετήθηκε ανοιχτά για τις προθέσεις της , στις ερχόμενες Δημ. Εκλογές . Ακόμα και σύμβουλοί της δεν γνωρίζουν τι πρόκειται να γίνει ή δεν θέλουν απλά να το γνωστοποιήσουν .
Απο την άλλη πλευρά αλλά και πάλι απο τον Δήμο Τυχερού ο κύριος Άγγελος Κουσίδης άρχισε να κάνει ήδη τις επαφές του στο Σουφλί και να δηλώνει σε αυτές ότι θέλει να ηγηθεί σε σχηματισμό που θα προκύψει ..
Ο Δήμαρχος Ορφέα κύριος Πουλιλιός είναι γνωστό εξ' αρχής ότι θα διεκδικήσει το Δήμο Σουφλίου με λευκή ανεξάρτητη σημαία , που μέσα όμως έχει ένα βαθύ πράσινο χρώμα και ακόμα πιο μέσα ένα βαθύ άγριο μπλε ..
Λίγο καιρό πριν , είχαμε την δήλωση του κυρίου Χρήστου Μουστακίδη να θέλει να ηγείται ανεξάρτητης επίσης κίνησης μετά από προτροπή συμπολιτών του .
Ακόμα δεν γνωρίζουμε πως θα κινηθεί ο κύριος Χριστοδούλου και σε πιο βαθμό αυτοδιοίκησης .
Ο κύριος Αλατζιάς , επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Σουφλίου πριν λίγο καιρό δήλωσε " Παρών " στις εξελίξεις του τόπου αλλά επίσης δεν γνωρίζουμε τη συνέχεια αν αυτή υπάρξει και από ποια θέση .
Μια κίνηση που εργάζεται πυρετωδώς εδώ και αρκετό καιρό ώστε να συγκεντρώσει ανθρώπινο δυναμικό για να στελεχώσει ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο είναι αυτή του κύριου Δημήτριου ( Μίμη) Τσιακίρη .
* Έντονα κινείται και ακούγεται τελευταία και το όνομα του νομ.Σύμβουλου κυρίου Δελησταμάτη .
http://souflievros.blogspot.com/

Πολύ καλό το ρεπορτάζ, όμως υπάρχει και ακόμα μία πληροφορία που δεν έχει λάβει την έκταση που της αρμόζει.
Νυν Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας, δεν έχει αποκλείσει κανένα ενδεχόμενο.
Ο Δημήτρης Μαμούγκας δε θα ηγηθεί ψηφοδελτίου, αλλά δε γνωρίζουμε με ποιον τελικά θα συμπράξει. Είναι γνωστό ότι οι σχέσεις του με τη Δήμαρχο Αθανασία Κακαλή δεν είναι και οι καλύτερες.
Η συγκεκριμένη αναφορά έρχεται για να δείξει ότι οι ανακατατάξεις θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στην τελική διαμόρφωση των σχημάτων.
Υ.Γ. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμηθεί ο ρόλος των επικεφαλής των αντιπολιτεύσεων σε Ορφέα και Τυχερό.
Πολύ Τυχε - ροκ θα είναι ο Καλλικράτης στο διευρυμένο Δήμο Σουφλίου.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο κύριος Μαμούγκας δεν ξέρει τι του γίνεται .... εκει που χαλιώταν με την κακαλή εκει στεκόταν σούζα ... αντε απο εκει ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΚΤΡΟΜΑ ΤΟΥ 'ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ' ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΜΕΛΟΝ ΘΑ ΤΑΛΕΠΟΡΗΘΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ.ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΛΑΒΑΡΑ ΚΙΣΣΑΡΙΟ ΚΑΙ ΑΜΟΡΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ .

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ. ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΤΟ ΚΙΣΣΑΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΟΡΙΟ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

φιλοι λαβαριωτες,
στον δημαρχο σας επρεπε να πειτε να κοιταει το συμφερον το δικο σας και οχι το δικο του γιατι αυτος ερωτοτροπει με το Σουφλι για να κερδισει την καρεκλα...

Ανώνυμος είπε...

αχ κυρά Σούλα Κακαλή
που θελες δήμαρχος να γίνεις
για το ξανθό μόνο μαλλί
στην ιστορία θα μείνεις

και συ βρε Βάγγο Πουλιλιέ
που στο Σουφλί προσβλέπεις
δε φτάνουνε οι προσευχές
το δήμο για να έχεις

εσένα πάλι δάσκαλε
σου δώσαμε την ψήφο
γρήγορα την επέταξες
και πάλι θες τον τίτλο?

για σας καλέ κυρ Χρήστο μας
εκτός απ'τ'όνομά σας
δεν ξέρουμε το ήθος σας
ούτε το όραμά σας

και συ βρε Μπαμπη βρε γιατρέ
που πας γυμνος στ'αγκάθια?
οι ''σύντροφοι''το λάκκο σου
σκάβουνε στα παζάρια

Δημουτση,Μίμη καιλοιποί
τα όνειρα δεν κοστίζουν
η φαντασία σας πολλή
μα λίγοι τη στηρίζουν