ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη 25 Μαΐου 2010

διασυνοριακη διακριση

Με δύο νέα διεθνή βραβεία στη συλλογή του ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ…

Με δύο βραβεία ολοκλήρωσε τη συμμετοχή του το Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας ΔΙΟ-ΝΥΣΟΣ στο 15ο Διεθνές Φεστιβάλ Κωμωδίας & Σάτιρας της Βουλγαρίας (Δήμος Τοπόλοφ-γκραντ).
Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ συμμετείχε με την πολιτική σάτιρα του Γιώργου Σουρή «Η Περιφέρεια» και απέ-σπασε το Α΄ Βραβείο Αντρικού Ρόλου (Τόλης Τσακιρίδης για το ρόλο του Δημάρχου «Απλοχέ-ρη») και Β΄ Βραβείο Αντρικού Ρόλου (Αντώνης Στρατηγάκης για το ρόλο του Βουλευτή «Τενε-κέ»). Επίσης, η παράσταση ήταν υποψήφια μέχρι τέλους για τη Χρυσή Καμήλα (1ο Βραβείο Κα-λύτερης Παράστασης).
Η παράσταση με το έργο «Η Περιφέρεια» παρουσιάστηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ της Βουλγαρίας την Τετάρτη 12 Μαΐου σε σκηνοθεσία Άκη Τσονίδη, σκηνικά και κοστούμια Νίκου Πατούνα και Άκη Τσονίδη και έλαβαν μέρος οι: Χρήστος Βενετίδης, Φωτεινή Γεωργιτσοπούλου, Σοφία Δη-μούδη, Γιώτα Κυρμάνη, Χρυσή Λυμπερίδου, Κώστας Μερετάκης, Σαράντης Σαραντίδης, Αντώ-νης Στρατηγάκης, Τόλης Τσακιρίδης.
Με τις δύο νέες επιτυχίες του, ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ ανεβάζει τον αριθμό των βραβείων του από πανελ-λήνιες και διεθνείς διοργανώσεις σε τριάντα έξη (36).