ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

σαμοθρακη

Το Υπουργείο Εργασίας κα Κοινωνικής Ασφάλισης απέστειλε την απάντησή του στην από 12-2-10 ερώτηση της κας. Ρενταρή – Τέντε σχετικά με το θέμα της εξαίρεσης των επαγγελματιών της Σαμοθράκης από την υποχρεωτική ασφάλιση στον ΟΑΕΕ. Το Υπουργείο Εργασίας αναφέρει πως το θέμα αποτελεί αντικείμενο μελέτης από τις αρμόδιες υπηρεσίες, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τα προβλήματα που έχουν ανακύψει από την εφαρμογή του συγκεκριμένου μέτρου, τις σχετικές προτάσεις των ασφαλιστικών φορέων και τις προτάσεις των επαγγελματικών φορέων όπως ο Σύλλογος Επαγγελματικών Σαμοθράκης. Ο αρμόδιος Υφυπουργός, κ. Γεώργιος Κουτρουμάνης τονίζει το γεγονός ότι το γενικότερο θεσμικό πλαίσιο επανεξετάζεται στο διάλογο αναμόρφωσης του ασφαλιστικού συστήματος.
Η κα Ρενταρή – Τέντε ως μέλος της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων συμμετέχει ενεργά στη συζήτηση του σχετικού νομοσχεδίου, στην οποία παρεμβαίνει με γνώμονα την κοινωνική δικαιοσύνη και την υπεράσπιση των νομίμων δικαιωμάτων των ασφαλισμένων ειδικά στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.