ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

κοινωνικοι λειτουργοι

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΕΒΡΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΑΣ 19 (ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ Α.ΜΕ.Α. ΕΒΡΟΥ).
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, Τ.Κ. 68 100
ΤΗΛ./FAX: 25510 82542
Οι Κοινωνικοί Λειτουργοί 84 χωρών γιόρτασαν στις 27 Μαρτίου 2010 την Παγκόσμια Ημέρα Δράσης της Κοινωνικής Εργασίας. Το Τοπικό Τμήμα Έβρου του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος (Σ.Κ.Λ.Ε.), εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς όλους τους ανθρώπους, τους φορείς και τους συλλόγους που υποστήριξαν το έργο και τις δράσεις των Κοινωνικών Λειτουργών του Νομού μας, διαμέσου της εκδήλωσης που οργανώθηκε μπροστά στο Δημαρχείο της Αλεξανδρούπολης κατά τις πρωινές ώρες. Η εκδήλωση περιλάμβανε εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με τους Εθελοντές Αιμοδότες του Νομού, διανομή ενημερωτικού υλικού για το επάγγελμα του κοινωνικού λειτουργού και προφορική ενημέρωση των πολιτών για την επιστήμη της κοινωνικής εργασίας.
Ευχαριστούμε λοιπόν θερμά όλους τους συμμετέχοντες, τους πολίτες και τα πρόσωπα κύρους του τόπου, που με την παρουσία τους στήριξαν αυτήν την προσπάθεια και συνέβαλλαν στην προάσπιση των στόχων του Συνδέσμου των Κοινωνικών Λειτουργών και ιδιαίτερα την ομάδα δημιουργικής απασχόλησης του Παιδικού χωριού SOS, που με τη δημιουργικότητα και την ευχάριστη διάθεσή τους συνέβαλλαν στην προαγωγή και την επίτευξη του σκοπού της εκδήλωσης.