ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2008

ορεστιαδα


Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι παίκτες των «πρασίνων» έχοντας ολοκληρώσει το πρώτο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους συνεχίζουν την σκληρή δουλειά ρίχνοντας πολύ ιδρώτα. Σύμφωνα με το πρόγραμμα οι παίκτες των «πράσινων» το πρωί, υπο τις οδηγίες του Γιώργου Σταυρόπουλου, κάνουν βάρη στο γυμναστήριο ΑΘΛΟΡΑΜΑ του Στέργιου Ματζαρίδη και ακολούθως το απόγευμα δίνουν το παρόν στο νέο κλειστό της πόλης για προπόνηση με μπάλα. Ο Μπάμπης Σταματόπουλος τις τελευταίες ημέρες των προπονήσεων δεν είχε στην διάθεσή του τους Παρασκευαϊδη και Διαμαντίδη που συμμετείχαν στην άσκηση Παρμενίων με το Στρατό όπου και ανήκουν. Εκτός όμως είναι και ο Γιάννης Καρδαμανίδης ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα προκειμένου να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση στο δεξί του γόνατο.
Παίκτης του ΑΟΟ ο Δούλιας
Παίκτης του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας είναι πλέον και ο 25χρονος ακραίος Δούλιας Κώστας ο οποίος συμφώνησε με τους «πράσινους» και μετά απο αρκετό καιρό επιστρέφει στην ομάδα απο όπου ξεκίνησε το βόλεϊ. Ο Δούλιας έχει ύψος 1.95, αγωνίζεται ως ακραίος κα κατά το παρελθόν αγωνίστηκε και στην ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης. Έτσι με την προσθήκη αυτή ο τεχνικός της ομάδας Μπάμπης Σταματόπουλος έχει μια επιπλέον λύση στα 4άρια γεγονός που τον ικανοποιεί ιδιαίτερα εν όψει της φετινής δύσκολης χρονιάς.
στη φωτό οι Μαθουσάλιξ και Ψηλός
orestiadavolley.blogspot.com