ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Σάββατο 28 Ιουνίου 2008

τουρκος πρεσβης

Εθιμοτυπική συνάντηση στον Νομάρχη Έβρου κ. Νικόλαο Ζαμπουνίδη πραγματοποίησε ο Πρέσβης της Τουρκίας στην Αθήνα κ. Ογούζ Τσελικόλ συνοδευόμενος από τον Γενικό Πρόξενο της Τουρκίας στην Κομοτηνή Αχμέτ Ριζά Ντεμιρέρ.
-Στη διάρκεια της συνάντησης, που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ο κ. Ζαμπουνίδης ενημέρωσε τον Τούρκο αξιωματούχο για τα αναπτυξιακά έργα που εκτελούνται στο νομό, για τις μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής καθώς και για τις επενδυτικές δυνατότητες της.
Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Ζαμπουνίδης δήλωσε:
«Μας δόθηκε η δυνατότητα να γνωριστούμε με τον κ. Πρέσβη και ταυτόχρονα να συζητήσουμε θέματα που φορούν τις δύο περιοχές, τον Έβρο σε σχέση κυρίως με τη συνεργασία που έχουμε αναπτύξει με τη Νομαρχία Αδριανούπολης. Συζητήσαμε μεταξύ άλλων τα προβλήματα που δημιουργούνται από τις πλημμύρες του ποταμού Έβρου και πως πρέπει να αντιμετωπισθούν, την ανάγκη δημιουργίας τελωνείου στην Αίνο που θα βοηθήσει από πλευράς θαλάσσιων μεταφορών καθώς και στην ανάπτυξη του τουρισμού. Επίσης εξετάσαμε τη δυνατότητα να αναπτυχθούν ακόμη περισσότερο η συνεργασία στον τομέα του τουρισμού, που βρίσκεται σε καλό δρόμο, καθώς και στον τομέα της επιχειρηματικότητας. Μέσα από τη συνεργασία που έχουμε αναπτύξει στο πλαίσιο του Δικτύου των Νομαρχιών, οι δύο νομαρχίες του Έβρου και της Αδριανούπολης και με τη συνεργασία των Επιμελητηρίων των δυο νομών μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Στην περιοχή έχει διαμορφωθεί μια νέα γεωγραφία και μια νέα οικονομία και τις νέες αυτές ευκαιρίες και δυνατότητες που δημιουργούνται πρέπει να τις αξιοποιήσουμε για το καλό των δυο περιοχών»
-Στο τέλος της επίσκεψης έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.


Γ.Τ. Ο Τούρκος πρέσβης επισκέφτηκε και χωριά όπου κατοικούν Έλληνες Μουσουλμάνοι. ΄
Του άρεσε λέει η Θράκη και θα ξανάρθει.
Γιατί ξέρετε κανένα Τούρκο που να μην θέλει να έρχεται στη Δυτική Θράκη;