ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

αστυνομικο δελτιο

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ
Την 23-09-2010 και ώρα 19.15΄, στο 3ο χλμ. της Εγνατίας Οδού, από Α/Κ Μέστης προς Α/Κ Μάκρης, Ι.Χ.Ε. αυτ/το που οδηγούσε 33χρονος ημεδαπός, συγκρούσθηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ.Ε. αυτ/το που οδηγούσε 24χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα να τραυματισθούν θανάσιμα οι επιβαίνοντες στο πρώτο όχημα, μία 43χρονη και ένα 3χρονο αγόρι.
Οι θανάσιμα τραυματισθέντες μεταφέρθηκαν στο Π.Γ.Ν.Αλεξ/πολης.
Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αλεξ/πολης.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ (1) ΗΜΕΔΑΠΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ Ν. ΠΕΡΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ



Συνελήφθη την 20.30΄ ώρα της 23-09-2010, στην Ν.Χιλή Αλεξ/πολης – Λ.Μάκρης, από Αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., ένας (1) 31χρονος ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών και στέρηση αδείας ικανότητας οδήγησης αυτ/του.
Ειδικότερα, σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο που διενήργησαν άνδρες της ομάδας Ο.Π.Κ.Ε., στο Ι.Χ.Ε.αυτ/το ιδιοκτησίας του ανωτέρω δράστη, στερούμενου αδείας ικανότητας οδήγησης αυτ/του,  βρέθηκαν μέσα σε σακίδιο, στο πορτ-μπαγκάζ του οχήματος: α) μία (1) αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, περιέχουσα ποσότητα μίγματος καπνού και ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους -0,9- γραμ. και β) μία (1) αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, περιέχουσα ποσότητα πράσινων φύλλων κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους -4- γραμ., τα οποία και κατασχέθηκαν.
Ο συλληφθείς παραπέμφθηκε αρμοδίως.
Την προανάκριση ενήργησε το Τ.Δ.Ν.Αλεξ/πολης.