ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2009

δεκα μερες μετα














Η ζωή συνεχίζεται στην Σαμοθράκη μετά την θεομηνία στις 15-12-2009, πριν 10 μέρες δηλαδή. Σύμφωνα με τους επιστήμονες, την ημέρα της θεομηνίας έριξε τόσο νερό όσο ρίχνει μέσα σε έναν μήνα. Το γεγονός αυτό είχε σαν αποτέλεσμα πολλές υλικές ζημιές, την πτώση μίας γέφυρας και τον κίνδυνο μίας ανθρώπινης ζωής, όταν κατέπεσε με το αγροτικό του αυτοκίνητο ένας άνθρωπος στο γκρεμισμένο κομμάτι της γέφυρας και κινδύνεψε να παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου.
Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε πλέον στο επαρχιακό δίκτυο Καμαριώτισσας - Θέρμων, αφού φτιάχτηκε παράκαμψη μέχρι να σχεδιαστεί και ξαναχτιστεί η γέφυρα και πλέον οι οδηγοί μπορούν να κινούνται πάλι χωρίς κίνδυνο. Το Δημοτικό πάρκινγκ έχει σχεδόν αδειάσει, αφού πολλοί οδηγοί που αφήσανε τα αυτοκίνητά τους εκεί (και πάθανε ζημιές), τα έχουν μαζέψει. Οι λάσπες και λίγα νερά όμως παραμένουν να λιμνάζουν και να θυμίζουν ότι με την φύση δεν πρέπει να τα βάζουμε.
Ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα σε όλους και είθε ο γεννηθείς Χριστός να βάλει το χέρι του να μην ξαναζήσουμε τέτοιο κακό.

ΕΝΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΙΤΗΣ