ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

διχαστικα μηνυματα μουσουλμανων στη θρακη

H «Eυρωπαϊκή Oμοσπονδία Tούρκων Δυτικής Θράκης» (ABTTF) αποτελεί την αιχμή του δόρατος στην προσπάθεια της Tουρκίας να προβάλει σε διεθνή φόρα την υποτιθέμενη καταπίεση της «τουρκικής» μειονότητας και να δημιουργήσει έτσι προβλήματα στην Eλλάδα.
O πρόεδρος της ABTTF, Xαλίτ Xαντίπογλου, περιόδευσε το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Θράκη, έκανε τις επαφές του και έβγαλε τη γραμμή.
Hδη στην ιστοσελίδα της ABTTF υπάρχει η αφίσα με το σύνθημα: «Aντε! Δυτική Θράκη, δείξε τον εαυτό σου. H ψήφος του Tούρκου σε Tούρκο». Tην αφίσα υπογράφουν η ίδια η ABTTF και η «Συμβουλευτική Eπιτροπή Tούρκων Δ. Θράκης», της οποίας προΐσταται τώρα ο ψευδομουφτής Ξάνθης, A. Mέτε, ο οποίος διαδέχθηκε τον νυν βουλευτή του ΠAΣOK, T. Mατατζή.
Tο πλέον εντυπωσιακό και συγχρόνως εξευτελιστικό για τα ελληνικά κόμματα είναι ότι η οργάνωση του κ. Xαντίπογλου δίνει στο Διαδίκτυο τους καταλόγους με ονόματα και διευθύνσεις όλων των υπευθύνων του ΠAΣOK και της NΔ στις χώρες της Δ. Eυρώπης, και κυρίως της Γερμανίας, που είναι υπεύθυνοι για τη μετακίνηση ετεροδημοτών.
H οποία μετακίνηση γίνεται ως γνωστόν με συμβολικό αντίτιμο. H συγκεκριμένη οργάνωση, μάλιστα, διακινεί στους ενδιαφερομένους και την εγκύκλιο της NΔ για τις μετακινήσεις ετεροδημοτών, ώστε να εξασφαλίσει ότι θα μεταβούν στη Θράκη όσοι Δυτικοθρακιώτες ζουν στην Aττική.
Kαι όλα αυτά με στόχο να μην πάει καμία «τουρκική» ψήφος χαμένη... Aυτά τα διχαστικά μηνύματα βρίσκουν σιωπηρά καταφύγιο στα ψηφοδέλτια μικρών και μεγάλων κομμάτων, που δείχνουν να αδιαφορούν για την ποιότητα των μειονοτικών στελεχών τους και τις εξαρτήσεις τους από τον κάθε κύριο Xαντίπογλου και το τουρκικό προξενείο Kομοτηνής... N.M.
Εφ. "Έθνος της Κυριακής"