ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

ο ιαπωνας πρευσβης στο διδυμοτειχο

Με την δέσμευση ότι θα προωθήσει κάθε είδους προοπτικές καλής συνεργασίας, μεταξύ των δύο περιοχών, αναχώρησε από το Διδυμότειχο ο Ιάπωνας πρέσβης κ. Τakanori Kitamura, κατά την πρόσφατη εθιμοτυπική επίσκεψή του στην πόλη των κάστρων.
Ο Ιάπωνας πρέσβης, συνοδευόμενος από την σύζυγό του, αλλά και από αντιπροσωπεία των παραδοσιακών πολεμικών τεχνών της Ιαπωνίας, Ελλάδας και Τουρκίας, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Διδυμοτείχου κ. Χρήστο Τοκαμάνη, όπου του έγινε από τον ίδιο μια ιστορική αναφορά, στην πόλη που η ιστορία της χάνεται στα βάθη των αιώνων, κάτι που τον εντυπωσίασε ιδιαίτερα.
Στην αναφορά του, ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου χαρακτηρίζοντας την Θράκη και την περιοχή μας ιδιαίτερα, ως σταυροδρόμι πολιτισμών, αλλά και κοινωνικό και οικονομικό, μεταξύ Ασίας και Ευρώπης, ζήτησε την συνεισφορά του κ. πρέσβη στην ενδυνάμωση της σχέσης αυτής.
«Θα είμαστε ευτυχείς, όταν ο κ. πρέσβης με την επιρροή του θα μπορέσει να βοηθήσει στην ανάπτυξη της περιοχής μας με την μεγάλη του χώρα, όχι μόνο σε επίπεδο πολεμικών τεχνών αλλά και σε οικονομικό ή άλλο τομέα» τόνισε χαρακτηριστικά, καταλήγοντας ότι, «προς αυτήν τη κατεύθυνση θα έχει την αμέριστη συμπαράστασή μας»
Αφού αντάλλαξαν τα απαραίτητα αναμνηστικά των δύο περιοχών τους, ακολούθησε ξενάγηση του Ιάπωνα πρέσβη και της αντιπροσωπείας του, στην ιστορική πόλη με την υπόσχεση μιας νέας επίσκεψης σε νέες βάσεις εφόσον και οι εντυπώσεις που αποκόμισαν ήταν εξαιρετικές.