ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

Νέο κρούσμα με τσιμπούρι

Μετά από αρκετούς μήνες, στο νοσοκομείο Κομοτηνής σήμανε και πάλι συναγερμός για την ένα νέο κρούσμα με την εμφάνιση τσιμπουριών. Θύμα, αυτή τη φορά, ήταν μια 65χρονη μουσουλμάνα αγρότισσα που κατέφυγε στο νοσοκομείο συνοδευόμενη από την κόρη της.

Η γυναίκα, που ήταν πολύ αναστατωμένη, εργαζόταν σε χωράφι κρεμμυδιών στην περιοχή των Αμαξάδων Κομοτηνής προετοιμάζοντας τη σπορά. Όταν τελείωσε την εργασία της και επέστρεψε στο σπίτι της ένιωσε μια ενόχληση στο κεφάλι της.

Ψάχνοντας  ανάμεσα στα μαλλιά της, αντιλήφθηκε ένα τσιμπούρι που είχε κολλήσει πάνω της!

Η αγρότισσα προσπάθησε να απομακρύνει μόνη της το ενοχλητικό έντομο … Κατάφερε να αφαιρέσει το μισό, αλλά το υπόλοιπο έμεινε γαντζωμένο μέσα στο κρανίο της! Για καλή της τύχη, η κόρη της είχε μόλις έρθει με άδεια από την Γερμανία όπου εργάζεται. Έτσι, γνωρίζοντας ότι είναι ύποπτο για την πρόκληση λεμφαδενοπάθειας, μετέφερε αμέσως την μητέρα της στο νοσοκομείο.

Στους γιατρούς εκμυστηρεύτηκε ότι αισθανόταν ένα μούδιασμα στο πρόσωπο. Όμως, δεν είχε ανεβάσει πυρετό πράγμα που θα σήμαινε ότι είχε όλα τα ύποπτα συμπτώματα. Οι γιατροί την υπέβαλαν σε μια σειρά από εξετάσεις και παρέμεινε στο νοσοκομείο για να μπορούν να την παρακολουθούν, ωστόσο εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι δεν έχει μολυνθεί.


www.protothema.gr