ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

σουφλι

Ψήφισμα συμπαράστασης στις κινητοποιήσεις των αγροτών.

Οι τελευταίες κινητοποιήσεις του αγροτικού κόσμου δεν μπορούν παρά να αγγίξουν τις πιο ευαίσθητες χορδές μας, μεγαλώνοντας την αγωνία μας μαζί με τη δικιά τους.
Συμμεριζόμαστε την οργή, τους φόβους και τις αγωνίες των αγροτών μας οι οποίοι ζητούν τη στήριξη της πολιτείας για να μπορέσουν τελικά να παραμείνουν στην ακριτική περιοχή μας και με αξιοπρέπεια να ζήσουν τις οικογένειές τους.
Στηρίζουμε απόλυτα τα δίκαια αιτήματα και τον δίκαιο αγώνα των αγροτών μας.
Είναι αδιανόητο ένας ακόμη δυναμικός παραγωγικός κλάδος, οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι μας να μαραζώνουν από την εγκατάλειψη και να οδηγούνται στη φτώχεια και στην ανεργία.
Καλούμε την κυβέρνηση και όλες τις πολιτικές δυνάμεις να σκύψουν με σεβασμό στα προβλήματα των αγροτών μας ώστε να ενισχυθούν τα εγχώρια γεωργικά προϊόντα, για ένα καλύτερο αγροτικό εισόδημα, για ένα καλύτερο αύριο των γεωργών μας.
Είναι επιτακτική ανάγκη να ενισχυθεί και να στηριχθεί άμεσα και χωρίς υπεκφυγές η ραχοκοκαλιά της πραγματικής οικονομίας της ελληνικής κοινωνίας, η γεωργία και η κτηνοτροφία.
Καλούμε τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης να ικανοποιήσει άμεσα τα αιτήματα των αγροτών μας. Η Ελληνική περιφέρεια το δικαιούται. Δεν αντέχει άλλο ξεκλήρισμα, άλλους απόκληρους και νεόπτωχους. Περιφέρεια χωρίς αγρότες σημαίνει ανοχύρωτα σύνορα και μείωση του ακαθάριστου εθνικού προϊόντος.
Χαιρετίζουμε τις κινητοποιήσεις των αγροτών του Έβρου, της Θράκης, της Ελλάδας μας. Δηλώνουμε ότι είμαστε δίπλα τους στον δίκαιο αγώνα για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους.


Δημοτική παράταξη
ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ