ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2008

συνασπισμος για σουφλι

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΒΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΣΟΥΦΛΙΟΥ

Σε μια περιοχή που τα προβλήματα διογκώνονται συνεχώς, που οι αγρότες είναι στους δρόμους, που η μια μετά την άλλη οι βιομηχανίες κλείνουν και η ανεργία αγγίζει το 25%, που το περιβάλλον συνεχώς υποβαθμίζεται, που οι κάτοικοι κάθε φορά στα ζόρια καλούνται να «φυλάσσουν Θερμοπύλες» και αμέσως μετά να φυλάν με μαύρες σημαίες έξω από τα κλειστά εργοστάσια, που κάθε φορά τους υπόσχονται πως «η ανάπτυξη του Έβρου αποτελεί πρώτη προτεραιότητα και οι κάτοικοι πρέπει να νιώθουν ασφαλείς και να απολαμβάνουν ίσες ευκαιρίες», έρχεται η κυβέρνηση να επιβεβαιώσει τα πιο πάνω με τις πιο αρνητικές επιλογές.
Κλείνοντας τη μια την άλλη τις δημόσιες υπηρεσίες στην ευαίσθητη περιοχή των Δήμων Σουφλίου, Τυχερού και Ορφέα. Έτσι, μετά το εμπορικό τμήματος του ΟΣΕ , το υποκατάστημα της ΔΕΗ και της Τράπεζας της Ελλάδας, κλείνει τώρα και το υποκατάστημα του ΟΤΕ στο Σουφλί υποβαθμίζοντας ακόμη περισσότερο μια περιοχή που ήδη πλήττεται οικονομικά ενώ ακόμη περιμένει την αναβάθμιση του Δασαρχείου του. Αυτό δείχνει σε όλο της το μεγαλείο την αντίληψη της κυβερνητικής πολιτικής για την ενίσχυσης της περιφέρειας.
Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΝ Έβρου συμπαρίσταται στον αγώνα των κατοίκων και των Δήμων της περιοχής και καλεί την κυβέρνηση να αναλογιστεί τις ευθύνες που έχει στο να στηρίξει την ανάπτυξη της νευραλγικής αυτής περιοχής του Έβρου.


Η Νομαρχιακή Πολιτική
Επιτροπή ΣΥΝ Έβρου