ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη 29 Μαΐου 2008

δεσποινα τιακα

Ο σύλλογος μουσικών εκπαιδευτικών Ανατολικής Μακεδονίας -Θράκης, διοργανώνει Ρεσιτάλ πιάνου της νεαρής πιανίστριας, τελειοφοίτου του τμήματος Μουσικής Τέχνης & Επιστήμης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στην ειδίκευση της πιανιστικής ερμηνείας, Δέσποινας Τιάκα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Ιουνίου και ώρα 8:30 μ.μ. στο εντευκτήριο του Συλλόγου Κυρίων & Διδων Αλεξ/πολης (14ης Μαΐου 78).
Η Δέσποινα Τιάκα γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη το 1985 και μεγάλωσε στο Σουφλί. Σε ηλικία 10 ετών άρχισε μαθήματα πιάνου. Το 2003 πήρε Δίπλωμα πιάνου με βαθμό “Άριστα ΠαμψηφεΙ” από το Ωδείο «ΦΑΕΘΩΝ», στην τάξη του Αθανασίου Τρικούπη.
Είναι τελειόφοιτη του τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στην τάξη πιάνου του Uwe Matschke. Το 2006-07 με υποτροφία του ΙΚΥ (πρόγραμμα ΕRASMUS) φοίτησε στην τάξη του Andreas Bach στη Musikhochschule του Πανεπιστημίου του Mainz στη Γερμανία.
Παρακολούθησε σεμινάρια πιάνου στην Ελλάδα και το εξωτερικό με καθηγητές τον Γ. Ιωαννίδη (Ελλάδα), Δ. Τουφεξή (Ελλάδα), Κατερίνα και Γιάννα Πολυζωίδου (Αυστρία), Α. Bach (Γερμανία), Mollova (Βουλγαρία).
Έχει δώσει συναυλίες σε διάφορες πόλεις στην Ελλάδα, στη Γερμανία και την Αυστρία. Διακρίθηκε σε ηλικία 13 ετών στους Πανελλήνιους Μαθητικούς Διαγωνισμούς Μουσικής του Υπουργείου Παιδείας (Αθήνα). Το 2004 επιλέχθηκε για να εκτελέσει έργο στο διαγωνισμό σύνθεσης «Τερζάκης».
Θα ερμηνευτούν έργα των: Beethoven, Chopin, Ravel, Debussy, Rachmaninov & Busoni.