ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 23 Απριλίου 2008

ανανεωτικη ιατρικη κινηση

Με αφορμή την επίσχεση εργασίας που πραγματοποιούν οι Νοσοκομειακοί Ιατροί διεκδικώντας την καταβολή των δεδουλευμένων εφημεριών, αλλά και τη ρύθμιση του ωραρίου εργασίας τους μέσα και από μία νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, η Ανανεωτική Ιατρική Κίνηση τονίζει τα εξής:
1) Στηρίζει απερίφραστα τον πέρα ως πέρα δίκαιο αγώνα των Νοσοκομειακών Ιατρών, οι οποίοι διεκδικούν αυτά που οπουδήποτε αλλού θα θεωρούνταν αυτονόητα.
2) Δεσμεύεται να θέσει τα εκκρεμούντα προβλήματά τους στο πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου, που θα προκύψει από τις εκλογές της 11ης Μαΐου 2008 και να επιδιώξει τη λήψη απόφασης για συγκεκριμένο πρόγραμμα δράσης για επίλυση αυτών των προβλημάτων, λαμβάνοντας υπόψη πρώτα απ’ όλα τις θέσεις των αιρετών οργάνων των Νοσοκομειακών Ιατρών.
Στόχος μας είναι η σταθερή συνεργασία του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου με τις επιμέρους εργασιακές κατηγορίες των συναδέλφων ιατρών, με σκοπό την αποτελεσματικότερη προώθηση των αντίστοιχων αιτημάτων.

ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ