ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

επιχειρηση rabit

Παρουσίαση των ομάδων ταχείας αντίδρασης (RABIT) της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Φύλαξης των Συνόρων (Frontex) πραγματοποιήθηκε στα ελληνοτουρκικά σύνορα έξω από την Ορεστιάδα, παρουσία της Επιτρόπου Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ, Σεσίλια Μάλμστρομ, του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή, του Γάλλου υπουργού Μετανάστευσης Ερίκ Μπεσόν και του εκτελεστικού διευθυντή της Frontex, Ιλκα Λαΐτινεν.

Οι ευρωπαίοι συνοριοφύλακες περιπολούν ήδη, μαζί με ελληνικές δυνάμεις, υπό ελληνικό συντονισμό και διοίκηση και με επικεφαλής έλληνα αστυνομικό, στα ελληνοτουρκικά σύνορα και ειδικότερα στο χερσαίο τμήμα των συνόρων, έκτασης 12,5 χιλιομέτρων. Συνδράμουν στο έργο του ελέγχου της λαθρομετανάστευσης, με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, θερμικές κάμερες, ισχυρά κιάλια, σύγχρονα συστήματα ανίχνευσης και εντοπισμού, εναέρια (ελικόπτερο) και επίγεια μέσα ("βαν", οχήματα, κ.α.).

«Έχουμε την ελπίδα ότι η αποστολή θα εκπληρώσει το έργο της» δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της Frontex, Ιλκα Λαΐτινεν και τόνισε ότι η αποστολή των RABIT «είναι προσωρινού χαρακτήρα, με χρονοδιάγραμμα, έως το τέλος του χρόνου».


ΑΠΕ